Stefan Mihić bivši učesnik rijalitija “Zadruga” pohvalio se na svom Instagramu da je novi učesnik “Zadruge 7 Elite”, a kako je istakao spreman je da napravi haos.

Odmah su počele i spekulacije ko bi mogli da budu novi rijaliti igrači ovog projekta, a jedan bivši zadrugar je zagolicao maštu svojih fanova.

Diskvalifikovanom učesnik Stefan Mihić je novi učesnik rijalitija, a on je svoje učešće obeležio sintimnim odnosom sa Deniz Dejm.

On je takođe ostao upaćen po svađi sa obezbeđenjem, ali po čestim sukobima sa ostalim zadrugarima.

Foto: Instagram

 

 Mihić je  optužio pobednicu “Zadruge 6”, Aleksandru Aleks Nikolić da se bavi prostitucijom, nakon čega je usledilo polivanje vodom i neviđeni haos.

Stefan je sada preko svoje objave na Instagram profilu najavio učesće u “Elitu”.

– Spremite se za “Zadrugu 7 Elite“.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Konačno otkrivena prava istina! Lukas progovorio o odnosu sa Karleušom!

sledeća vest

Originalni tekst