Matić je kroz osmeh ispričao anegdotu sa Šijanom, koje se i dan-danas rado seća.

Pevač Saša Matić gostujući u jednoj emisiji prisetio se situacije sa Zoranom Šijanom

Naime, pevač je ispričao da je Šijan pošto-poto tražio da Matić dođe u lokal gde je on kako bi mu otpevao jednu pesmu, na šta je Saša pristao. Nakon što je Matić otpevao željenu numeru, Zoran mu je dao čak 2.000 maraka.

Foto: ATAIMAGES

 

– Imao sam jednu situaciju, da sam svirao na splavu „Pirana“, a klub „M“ je držao čuvani Rale ugostitelj, inače kum mog brata Dejana. I posle tog nastupa na „Pirani“ zove mene jedan moj drug, kaže dođi ovde u klub „M“ hitno. Svirao je Vlada Stojanović za klavijaturom i pevao. Kaže, došao je Zoran Šijan i traži da mu se otpeva „Dva galeba bela“, pita gde si ti, kaže da dođeš samo da mu otpevaš tu pesmu i slobodan si. Ja kažem, ‘ajde, već je to tri ujutru. Ja dolazim, stajem za klavijaturu, Vlada ustaje, ja pevam „Dva galeba bela“, tu ide aplauz – započeo je priču Saša. 

On je zatim ispričao da je Zoran došao do njega i u ruku mu stavio novac. 

Foto: facebook.com/Legende devedesetih

 

– Šijan sedi, pa ustaje, kreće, plaćaju račun i Zoran meni ovako u ruku stavlja neki novac. Ja kažem: „Zoko, ne, molim te“, a on kaže: „Jesam li ja tražio da dođeš? Molim te, uzmi ovo, to je bio moj ćef, moja želja, uzmi ovaj novac, nećemo se raspravljati“. I pozdravlja se tu sa mnom i odlazi. Ja sam bio sa mojim dobrim prijateljem, kog sam pitao šta mi dade ovo Zoran? Kaže krupno dve hiljade maraka, u to vreme to je ogroman novac – ispričao je Matićza „Petcast“.

Veliko slavlje u domu Trajkovića! Nakon priča da joj se sin razvodi, Slađa saopštila radosne vesti (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst