Tijana Ajfon je starleta koja nikoga ne stavlja ravnodušnim. Ona svakodnevno na svom Instagram profilu kači provokativne fotke i time privlači pažnju javnosti.

Popularna starleta i medijska ličnost Tijana Ajfon privukla je pažnju novim snimkom koji je osvanuo na društvenoj mreži Instagram kako uživa na luksuznoj jahti. Ovaj put, Tijana je odlučila da se opusti na reci i svoje pratioce počasti bujnim poprsjem. 

Foto: printscreen instagram/ticamaksimovic

 

Tijana Ajfon, poznata po raskošnom stilu života i putovanjima širom sveta, ponovo je uspela da izazove srčane smetnje muškoj populaciji izazovnim snimcima i fotografijama. Na snimku možemo videti kako uživa na sunčanoj palubi jahte, dok na ruci sija sat marke “Rolex”, i narukvica marke “Cartier”. 

Foto: printscreen instagram

 

Podsetimo, kontroverznoj starleti Tijani Ajfon nedavno je zapaljen automobil u Beogradu, u Gusinjskoj ulici.

Maksimovićeva je pomenuti automobil nedavno kupila, a spominje se i cifra od oko 45.000 evra.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Pevač objavio emitivni snimak - Sloba Radanović zagrlio majku Draginju pa zajedno zapevali!

sledeća vest

Originalni tekst