U Novom Bečeju u utorak uveče je došlo do požara u jednoj privatnoj kući, a prema prvim informacijama, navodno je stradao nepoznati stariji muškarac.

ПОЖАР У НОВОМ БЕЧЕЈУ: Двојица мушкараца улетела у ватру и спасла жену, страхује се да има мртвих

Foto Tanjug

Kako se saznaje, požar je brzo zahvatio celu kuću, a prema nezvaničnim saznanjima poginuo je nepoznati stariji muškarac.

Herojskim činom dvojice meštana, izvesne braće Mišković sprečena je veća tragedija jer su oni rizikujući svoje živote ušli u kuću koja je već bila potpuno zahvaćena požarom, te su izvukli stariju ženu, koja je već zadobila teške opekotine.

Nakon dolaska vatrogasaca, požar je stavljen pod kontrolu, a tačan uzrok požara utvrdiće istraga. Policija i vatrogasci su na mestu nesreće.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

90 DANA BEZ ODGOVORA: I dalje nema rezultata obdukcije za Stefana, Bojana i Igora - Priština i dalje krije kako su ubijeni Srbi u Banjskoj

90 DANA BEZ ODGOVORA: I dalje nema rezultata obdukcije za Stefana, Bojana i Igora – Priština i dalje krije kako su ubijeni Srbi u Banjskoj

PUNIH 90 dana prošlo je od tragedije u Banjskoj, 24. septembra, kada su u sukobu sa takozvanom kosovskom policijom stradala trojica Srba – Stefan Nedeljković (31) iz Zvečana, Igor Milenković (50) i Bojan Mijailović (30) iz Leposavića. Stefan, Igor i Bojan sahranjeni su nakon šest dana agonije kroz koje su prošle njihove porodice. Međutim, njihova agonija tog dana nije završena – tri meseca kasnije, oni i dalje ne znaju kako su stradali njihovi najmiliji – rezultata obdukcije ubijenih Srba još uvek nema, a nema ni naznaka da će ih uskoro biti.

27. 12. 2023. u 07: 00

Originalni tekst