Rijaliti program “Zadruga 7 Elita” uskoro će početi s emitovanjem na televiziji Pink, a svi spekulišu o ličnostima koje će ući. A sada je otkriveno da će jedna velika zvezda ući u ovaj rijaliti, kao i da će napraviti veliku pometnju na javnoj sceni.

Ovu informaciju otkrio je voditelj Marko Đedović koji je gostujući kod Milija Čolića danas u šoubiz segmentu “Jutarnjeg programa” na Informer televiziji otkrio nekoliko detalja vezanih za novu sezonu “Zadruge 7 Elita”:

Foto: Zoran Sinko

 

– Mogu samo da kažem da će biti dosta promena konceptualnih, biće dosta igrica, ali i dodatnih prostorija u imaginarijumu – kazao je Marko.

Poznati voditelj je priznao i da ima mnogo upita za ulazak u rijaliti:

– Ne mogu da uđem u svoj profil na Instagramu od ljudi koji hoće da uđu u “Zadrugu”. Javljaju se iz svih zemalja, čak i ljudi druge nacinalnosti, sa drugog govornog područja. Juče me jedna devojka zvala za drugaricu iz Albanije – kazao je Đedović, dok se voditeljka Kristina Kija Kockar nadovezala:

Foto: Zoran Sinko

 

– Ja znam jednu osobu, ali nije poznata.

Nakon njene izjave, Marko je najavio ulazak jedne velike zvezde:

– I ja znam za ove ljude sa Instagrama koje sam preporučio. Ali ulazak jedne osobe će posebno pomutiti razum svojim ulaskom. Padaće vilice kad je budu videli. Na estradi je, pevačka je zvezda i nije nikada bila rijaliti igrač – otkrio je Marko Đedović, ali nije želeo da kaže i ko je osoba koja će izazvati najveću pažnju.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst