Večeras se na velelepnom imanju održava još jedna nezaboravna, luda žurka, a ukućani nisu ni svesni šta ih čeka.

Naime, večeras na velelepno imanje u Šimanovcima stiže popularni folker Ljubomir Ljuba Perućica koji će svojim hitovima uveseljavati učesnike Elite do ranih jutarnjih časova.

Foto: ATA Images

 

Pored Ljube, za sjajnu atmosferu biće zadužen DJ Neba.

Foto: Masha Bandjur

 

Odmah nakon emisije “Amidži šou“ počinje zagarantovana luda žurka u Eliti. Ono što svi očekuju jeste susret Miljane i Ljube, jer Perućica je bio na „listi“ Kulićeve koja je redovno proganjala pevače popularnog takmičenja Zvezde Granda.

BONUS VIDEO:

Orila se Bela kuća! Ovaj razgovor je čekala cela nacija - Miona i Stanislav u nikad žešćem sukobu! Pljuštale uvrede kao kiša

sledeća vest

TV

NATO je hteo da pokazuje silu nad Srbijom! Šljivančanin: Zapad je uvek mrzeo naš narod i hteli su da nas unište! Unutra živina, a spolja bašta! Evo kako funkcionišu urbane farme! Imaju čak i solarne panele! (VIDEO) Toni Bler tražio da se 1999. gađaju civilne mete! Zapad počinio genocid nad srpskim narodom! (VIDEO)

Live TV

Toni Bler tražio da se 1999. gađaju civilne mete! Zapad počinio genocid nad srpskim narodom! (VIDEO)

Tajni dokumenti u koje je američki portal „Grejzon“ imao uvid otkrivaju da je britanski premijer Toni Bler neposredno pre početka bombardovanja Jugoslavije tražio da se gađaju civilne mete. Iz njih se jasno vidi da su Britanci pokušavali da „poguraju“ Amerikance da okupiraju Jugoslaviju i sruše predsednika Slobodana Miloševica tokom bombardovanja 1999. godine. O ovome su u „Info jutru“ govorili Milomir Miladinović, general potpukovnik i Ljubinko Đurković, pukovnik, komadant odbrana Košara.

Kritično stanje Ratka Mladića! U Hagu nemaju mogućnosti da mu pruže adekvatnu negu! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst