Javnost je ostala zatečena kada je pre dva dana preminuo Zoki Šumadinac.

Zoki Šumadinac je postao poznat po pesmi „Autotjun“, koja je brzo postala hit u Srbiji. Nakon toga, pevač je učestvovao i u rijalitiju „Zadruga 3“, a zatim i u „Zadruga 5“, ali zbog zdravstvenih problema je morao da napusti Belu kuću. 

Naime, njemu je jednom prilikom pozlilo na imanju u Šimanovcima. Zoki je tada počeo da se trese i uhvatio se za glavu, a ubrzo je i napustio Belu kuću kako bi mu bila ukazana pomoć. Imao je i tada problema sa srcem i već je pre toga preživeo infarkt.

Foto: ATAIMAGES

 

Kako je Informer prvi pisao, poznati pevač i bivši učesnik „Zadruge“, pre dva dana je preminuo u snu usled srčanog zastoja. 

Danas je sahrana pokojnom Zoranu Petroviću u selu Natalinci u Gornjem Milanovcu u 13 časova. 

Ekipa Informera se nalazi na licu mesta, a u lokalnoj crkvi smo zatekli Zokijevu majku nadvijenu nad sandukom, do je pored nje nemo stajao i njegov sin.

Majka je kukala za svojim naslednikom, a tuga se prostorijom širila velikom brzinom.

(VIDEO)

sledeća vest

Srbija

Svi vinari Šumadije na jednom mestu

Topola

Svi vinari Šumadije na jednom mestu

Kada je reč o šumadijskim vinima, mnogi prvo pomisle na Oplenac i srpsku Toskanu, kako Topolu zovu zbog bogatog vinogorja. Na desetom Festivalu šumadijskih vina ovog vikenda bilo je čak 150 vina i 30 vinarija koje nisu samo iz topolskih sela.

Bitka na Đetinji! Počeo Evropski Kup i Državno prvenstvo Srbije u raftingu (FOTO) Banatska Kopakabana: Počinje sezona kupanja

Srbija

Banatska Kopakabana: Počinje sezona kupanja

Popularno kupalište Peskara ili banatska Kopakabana kako ga mnogi nazivaju, sa svojim izazovnim peščanim plažama, spremno je da u subotu, 8. juna dočeka prve kupače i zvanično otvori novu letnju sezonu.

Samo u ovom kraju će razumeti kad mu kažete da je

Igre reči

Samo u ovom kraju će razumeti kad mu kažete da je „dandara“!

Devetati, žvajznuti, šopiti, izbubecati, istamburati, isprangijati, ćaušati, okajdapiti, rebnuti, marisati, devlati, otandariti … Ovako su nekada, a poneko i danas, u Mačvi nazivali udaranje i tuču. Za pijanstvo imaju više od 30 sinonima: naroljati se, nacevčiti, ožderati, naćefleisati, nadžidžiti, naćokati, ušljokati, ukokati…

(VIDEO) Za tri meseca podigli crkvu! Meštani Dulena kod Kragujevca za primer drugima

Originalni tekst