Boban Rajović uputio posljednji pozdrav pokojnom Petru Steševiću, koji je nedavno ubijen u glavnom gradu Danske.

Supruga Bobana Rajovića je pokojnom Staševiću tekta, a i sam pjevač ga je smatrao članom svoje familije, međutim, on tom prilikom nije htio mnogo da komentariše nemili slučaj. Ipak, Rajović se sada oglasio na društvenoj mreži Instagram i uputio posljednji pozdrav nastradalom momku.

– Peki! Neke ptice nikad ne polete, a ti si danas poletio, dušo draga! Danas sa 17 godina letiš u Carstvo nebesko. Isto kao ona ptica koju si svojevremeno pustio iz kaveza na slobodu jer ti je bilo žao da bude zarobljena. Prerano Peki, prerano. Kroz život si letio brzo, ali si ipak uspio da nas sve oduševiš. Uspio si da nam svima kroz tako kratak period i tako mlad pokažeš kako se iskreno voli, kako je lijepo čuti reč “volim te / jeg elsker dig”, koju si tako često koristio. Bože gospode, ovaj put si stvarno uzeo najbolje i zato je majka ponosna jer zna da ti je dala pravog anđela, a istovremeno tužna ljuta, neutješna i plačna jer je htjela da te ima pored sebe. Tvoj Neno će ponosno prepričavati tvoje vragolaste epizode, ali uvijek s knedlom u grlu i suzama u očima. Brat Milo će svaki put s osmijehom pominjati tvoje ime dok mu duša i srce plaču. U svima nama koji smo te znali živjet ćeš zauvijek i nikada nećeš nestati – napisao je Rajović, te dodao:

-Peki, dušo draga, leti i samo leti zajedno s anđelima i ne ljuti se na teču svoga, ja ću pjevati jer ja pjevam i kad mi se plače. Danas ipak neću pjevati, danas ću samo plakati. “Fulg flyver” Pekara moj! Volim te! Tvoj tečo – stoji u pjevačevoj emotivnoj objavi.

(Express/Republika)

Originalni tekst