Vrlo zanimljiva situacija dolazi sa Mastersa u Saudijskoj Arabiji u snuker, a najbolji igrač Azije Ding Đunhui oštećen je iz vrlo bizarnog razloga.

ПОТПУНИ ШОК: Славни снукер играч остао без победе, а разлог је бизаран (ВИДЕО)

Foto: EPA

Ding, osmi nosilac turnira, izgubio je od Stjuarta Bingama 4:5 u frejmovima, nakon što mu je u odlučujućem frejmuu dosuđen prekršaj zbog kojeg je morao prepustiti mjesto za stolom suparniku. 

Ova odluka donešena je zbog prekršaja koji Đunhui načinio, a sam prestup je vrlo bizaran. Razlog je taj što mu je prilikom udarca u bielu kuglu ispala kapica s vrha štapa i udarila crvenu kuglu. Pokušaj ubacivanja crne kulge u rupu kod tog udarca je bio uspešan, ali deo štapa je pogodio crvenu oduzeo mu je pravo da nastavi igrati.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

To je dalo šansu Bingamu, koju je on i iskoristio, te se plasirao u osminu finala.

– Ne znam jeste li viđeli šta mi se dogodilo. Nikad mi se to nije dogodilo, a nisam siguran je li se dogodilo ikome – objasnio je Bingam, dodavši da je imao sreće i da je uspeo zadržati mirnoću kako bi stigao do pobjede.

BONUS VIDEO: A POSLE PLASMANA U LIGU ŠAMPIONA… Evo šta se dešavalo u loži Marakane

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst