Modna kreatorka uživa pored 35 godina mlađeg supruga Veljka Kuzmančevića

Veljko Kuzmančević je u srećnom braku sa Vericom Rakočević, od koje je mlađi više od tri decenije, međutim, oni ljubav ne mere brojem godina.

Ono što ih povezuje i čini srećnima je ono što pronalaze jedno u drugome i ono što jedno drugome daju – ljubav, razumevanje i sklad koji koji se rađa kada se dve savršene polovine najzad pronađu.

Iako će njihov brak ovog avgusta zaokružiti više od deceniju, svi bi hteli da znaju odgovor na pitanje o potomstvu slavnog para, o čemu su Veljko i Verica svojevremeno govorili.

Foto: ATA Images

 

Potomstvo je nešto za čim svaki čovek, pored potrebe, mora da oseti i ogromnu odgovornost – rekao je Veljko, dok je Verica navela da bi želja za detetom dovela do razvoda:

Mi smo u braku u kome je potomstvo nemoguće. Veljkov izbor je trenutno takav i bez obzira na to što misli da će to zauvek biti tako, ne znači da se jednog dana neće promeniti. Ako to bude za mog života, nećemo biti muž i žena, ali bićemo svakako najbolji prijatelji – rekla je ona i dodala:

Foto: Informer

 

Na našu sreću, trenutno živimo jako srećan život. Koliko će on trajati samo Bog zna, jer on nas je u svoj njegovoj nespojivosti spojio – objasnila je Verica pre nekoliko godina.

Moj muž ne želi decu i poštovaću njegovu odluku. Više puta je rekao da ne razume ljude kojima su deca najvažnija na svetu – rekla je Verica svojevremeno za „Informer“.

Ona iza sebe ima već dva braka i troje dece, dok je njenom izabraniku ovo prvi brak.

Hoće da se reši kuće, ali joj ne ide za rukom! Sanja Đorđević otkrila zbog koga ne može da proda nekretninu od pola miliona evra

sledeća vest

Originalni tekst