Sa novom sezonom „Zvezda Granda“ pevačica se vraća na male ekrane u ulozi voditeljke.

Pevačica Ana Sević već tri godine uživa u skladnom braku sa Danijelom Nedeljkovićem. Život ovog para i njihove dece intrigira javnost, a njihove komšije otkrivaju kako porodica provodi slobodno vreme.

– Oni uživaju u tom druženju sa decom. Imate vi roditelja ovde u parku, izvedu decu pa se vidi da ih sve mrzi, bulje u telefone. Njih dvoje učestvuju u igranju, pričaju međusobno i igraju se i paze na decu. Anu češće viđamo, ali otkada vodi Grand nema je. Ona je stalno doterana i sređena. U prodavnicu ide u štiklama, odnosno onoj platrformi sa štiklom. Ne znam kako to vi žene zovete, ali ona je stalno na potpeticama – rekao je njihov komšija za Blic.

Foto: ATAimges

 

Susedi popularnog para ističu da su se Ana i Danijel potrudili da njihova kuća izgleda savremeno i udobno.

– Ana je sve to organizovala jer Danijel nema vremena, ona je dolazila dok su bili radnici, a onda i kada je useljenje počelo. Nameštaj je pražljivo birala, opasna je ništa ne potpiše dok se ne uveri da je onako kako je tražila. Vidi se da zna šta hoće u životu i tako komunicira. Ne dozvoljava ona da joj ove lokalne žene previše trtljaju, pusti ih koliko ona misli da treba i sve to uz osmeh – kaže bivši psiholog koji stanuje u blizini Sevićke.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Devojke iz obližnje zgrade prate Anu na društvenim mrežama i smatraju je vrlo dopadljivom.

sledeća vest

Originalni tekst