Jelena Karleuša je muzička zvezda već tri decenije, a u 2024. godini će se po prvi put oprobati i u glumačkim vodama!

Pevačica je dobila epizodnu ulogu u jednoj domaćoj hit seriji, a detalji se drže u strogoj tajnosti, prenosi Kurir. 

Foto: Zoran Sinko

 

Sve je dogovoreno još pre nekoliko meseci, a iako još nisu poznati svi detalji, kako za sada stvari stoje, snimanje će početi najverovatnije na proleće. U pitanju je ozbiljna produkcija, koja će parirati onim svetskim, a emitovanje se očekuje krajem ove ili početkom sledeće godine. Inače, na društvenim mrežama se u poslednjih nekoliko dana pojavila informacija da je u pitanju serija Lazara Ristovskog, a da je ovo vrlo izvesno, svedoči i činjenica da je Karleuša već duže vreme u prijateljskim odnosima sa Ristovskim.

Foto: Informer

 

Jelena je pre nekoliko dana ispod jednog video snimka na svom Instagramu tagovala glumca, te mu je poručila sledeće:

 Novogodišnje poruke više nisu ono što su bile! P.S.: Dragi Lazare, ti imaš ovakvu karakternu drugaricu i još nismo potpisali ugovor za najgledaniji film svih vremena – napisala je pevačica.

– Nemam komentar – izjavio je glumac za Kurir, dok se Karleušini saradnici nisu oglašavali.

Foto: Miloš Rafailović

 

Priče o Jeleninoj i Lazarevoj saradnji datiraju još iz 2022. godine. Neki su govorili da je u pitanju dokumentarni film koji Karleuša već dugo želi da snimi, a da će Ristovski biti reditelj tog projetka. Ipak, od toga izgleda nema ništa jer, kako su tada pričali izvori bliski Jeleni, dokumentarac je bio planiran za leto, odnosno da prati objavljivanje njenih albuma „Alfa“ i „Omega“.


Emina Jahović priznala da ima veliki problem od kada je sa sinovima došla u Srbiju

sledeća vest

Originalni tekst