Novak Đoković razvod od supruge Jelene ne može ni da zamisli, pa kada se u medijima nađe neki od takvih napisa, Nole i Jelena se samo nasmiju.

Najbolji teniser svijeta je već 18 godina u srećnoj i skladnoj emotivnoj vezi. Na pitanje šta mu prvo prođe kroz glavu kad pročita povremena medijska nagađanja o stabilnosti u njegovom bračnom životu, Novak je za hrvatsku Gloriju svojevremeno rekao:

-Ne čitam i ne pratim medije, uglavnom ne. Tako da se ne uznemiravam. Razumijem da je ljudima zanimljivije da pročitaju Nole i Jelena se razvode, nego Nole i Jelena se vole. Ali, to ne utiče na mene i Jelenu jer mi se zaista volimo.

Najbolji svjetski teniser istakao je da ni on ni njegova supruga nisu opterećeni datumima, već da jedno drugom izjavljuju ljubav svaki dan.

-Ni Jelena ni ja nismo opterećeni takvim formalnostima. Oboje naš odnos doživljavamo tako da ga svaki dan njegujemo, da ne zapustimo ono što našu ljubav čini tako snažnom. Za svaki odnos je važno da ne podrazumijevamo stvari i da ga ne zanemarujemo. Poslovni, privatni, ljubavni, porodični, bračni… Posvetio sam se svemu što je nama važno – rekao je Novak, prenosi Gloria.

Novak Đoković razvod definitivno ne želi ni da komentariše, a ne da o njemu misli.

On je naveo šta ga kod Jelene oduševljava i poslije 18 godina ljubavi.

-Sve. Ona je najkompletnija osoba koju poznajem. Otvorena i puna podrške. Uz nju rastem, kao što se trudim da i ona raste uz mene – kazao je Nole.

Novak je za ovaj hrvatski medij odgovorio i na pitanje da li je istina da su očevi slabiji na ćerke.

-Uh, ne bih da generalizujem, ali mislim da jeste. Tara je toliko umiljata, nježna, sada sve više traži mene. Ranije je bilo mama, mama. Sada kada me vidi, tako me nježno zagrli da svijet staje – iskren je teniser.

Novak je više puta isticao da mu je najveći uspjeh u životu to što je otac dvoje preslatkih mališana. Na pitanje da li bi volio da i Tara i Stefan krenu njegovim stopama, Đoković je iskreno odgovorio:

-Volio bih da vjeruju u svoje snove, da sanjaju, vrijedno rade i da im se snovi ostvare. Ja živim svoj san. To želim i svojoj djeci.

Originalni tekst