Na društvenim mrežama se sada pojavio Slađanin snimak sa proslave poslednjeg rođendana.

Slađana Milošević preminula je danas u 69. godini u Zemunskoj bolnici nakon duge i teške bolesti, a vest o smrti jedne od najpoznatijih jugoslovenskih pevačica saopštila je njena prijateljica. 

Foto: Foto: ATA Images

 

Pevačica je u oktobru prošle godine govorila o svoma zdravstvenom stanju, a kako je tada ispričala, ona je bolovala od Sjogrenovog sindroma

Sada se na Instagramu pojavio Slađanin snimak sa proslave njenog poslednjeg rođendana. Ono što je primetno jeste da pevačica izgleda iscrpljeno i ispijeno, ali i pored toga ona je bila vesela i nije skidala osmeh sa lica dok su joj pevali rođendansku pesmu. 

Podsetimo, Slađana Milošević rođena je u Beogradu kao Aleksandra 3. oktobra 1955. godine i smatrana je ikonom novog talasa osamdesetih u Jugoslaviji.

Svoj prvi solo nastup je imala na festivalu „Studentsko ljeto“ u Maglaju, 1974. godine, gde je osvojila „Gran Pri“. Na površinu jugoslovenske pop-rok scene isplivala je 1977. godine sa pesmom „Au, Au“ i iste godine imala svoj prvi veći nastup na Koncertu kod Hajdučke česme, gde je nastupala pre Bijelog Dugmeta.

Slađana bila sa Šabanom! Spekulisalo se da joj je kupio automobil, a ovako je pevač pričao o koleginici i njihovoj aferi

sledeća vest

TV

NATO je hteo da pokazuje silu nad Srbijom! Šljivančanin: Zapad je uvek mrzeo naš narod i hteli su da nas unište! Unutra živina, a spolja bašta! Evo kako funkcionišu urbane farme! Imaju čak i solarne panele! (VIDEO) Toni Bler tražio da se 1999. gađaju civilne mete! Zapad počinio genocid nad srpskim narodom! (VIDEO)

Live TV

Toni Bler tražio da se 1999. gađaju civilne mete! Zapad počinio genocid nad srpskim narodom! (VIDEO)

Tajni dokumenti u koje je američki portal „Grejzon“ imao uvid otkrivaju da je britanski premijer Toni Bler neposredno pre početka bombardovanja Jugoslavije tražio da se gađaju civilne mete. Iz njih se jasno vidi da su Britanci pokušavali da „poguraju“ Amerikance da okupiraju Jugoslaviju i sruše predsednika Slobodana Miloševica tokom bombardovanja 1999. godine. O ovome su u „Info jutru“ govorili Milomir Miladinović, general potpukovnik i Ljubinko Đurković, pukovnik, komadant odbrana Košara.

Kritično stanje Ratka Mladića! U Hagu nemaju mogućnosti da mu pruže adekvatnu negu! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst