Odmah po rođenju, ćerkica pevača Bojana Vaskovića suočila se sa zdravstvenim problemima

Pevač Bojan Vasković sa suprugom Aleksandrom
Pevač Bojan Vasković sa suprugom Aleksandromfoto: Damir Dervišagić

Pevač Leksington benda Bojan Vasković i njegova supruga Aleksandra objavili su ove godine srećne vesti – da će postati roditelji po treći put.

To se obistinilo sredinom novembra, kada su njihova ćerka Anđelina i sin Mihajlo dobili sestru Hanu.

Međutim, mala Hana je rođena sa srčanom manom, što su roditelji saznali još dok je Aleksandra bila u „blaženom stanju“.

– Dragi moji, pre svega želim da vam se zahvalim na divnim čestitkama i lepim željama povodom rođenja naše ćerke Helene. Osećam potrebu da vam se obratim, jer ste bili uz mene celu trudnoću i došlo je vreme da podelim ono što sam na neki način nagoveštavala. a to je da nas i posle porođaja čeka period neizvesnosti i velikih izazova – počela je Aleksandra.

Supruga popularnog pevača je onda preciznije opisala kakav zdravstveni problem imala mala Hana. 

– Naime, na sredini trudnoće u sklopu redovnih pregleda ustanovljeno je da naša beba ima urođenu srčanu manu koja će morati da bude hirurški korigovana u prvim nedeljama bebinog života – otkrila je Bojanova supruga.

Aleksandra se i kasno sinoć preko Instagrama javila iz bolnice preko i otkrila šta se tačno dešava sa njihovim trećem detetom u ovom trenutku.

Ja sam i dalje u bolnici sa njom, čekam je da izađe. Ona je na intenzivnoj nezi, lepo se oporavlja i zaista smo svi pozitivni i optimistični. Takva je operacija da je potreban duži oporavak i ona je jako mala operisana, tako da još uvek čekamo, verujemo i nadamo se – rekla je juče Aleksandra.

Aleksandra sa bebom u bolnici
Aleksandra sa bebom u bolnicifoto: Instagram Aleksandra Vasković

Na veliku sreću roditelja, prijatelja, ali i svih ostalih, Aleksandra je danas objavila najsrećnije moguće vesti. Objavila je video na kome je držala bebu u naručju i napisala samo nekoliko reči, ali reči koji više nego dovoljno govore i opisuju radost koju Bojan i ona sada osećaju.

Vreme je da se vratimo životu.. Vreme je da se vratimo kući. Hvala dragom Bogu – napisala je Aleksandra Vasković i uz to dodala emotikon srca.

Originalni tekst