Saša je rekao da je ovo jedan običan pokušaj da se takmičenje diskredituje i stao je u odbranu pevačice.

ATA Images

Saša Popović

Odgovorno tvrdim da su “Zvezde Granda” najpoštenije takmičenje! Nepune dve decenije koliko ovo takmičenje traje, radimo bez ijedne mrlje ili zakulisnih radnji. Ovo je samo bio pokušaj pojedinca da na naše takmičenje baci ljagu i da naruši kredibilitet jednog vrhunskog člana žirija kao što je Snežana Đurisić. Toliko je smešno, da ne  bi trebalo ni da komentarišem. Ali, smatram da našu emisiju, kao i svakog člana žirija moram da zaštitim od svih vrsta napada.

Inače, Vukadinović je nakon što je ispao iz takmičenja poslao poruku pevačici i obavestio je da je on bio jedan od najboljih takmičara ikada, te da su oni na gubitku.

Privatna arhiva

Poruka koju je Dušan poslao Snežani Đurišić

Ispao je jedan od najboljih takmičara kojeg ćete ikada imati, imali smo još mnogo toga da pokažemo… Ali ovo nije kraj, ovaj dar i to što nosim u sebi niko mi ne može oduzeti, ni Marija ni Mili ni bilo ko, jer sam ja genije za njih i to vi znate, to zna i Saša. Vama hvala što ste izdvojili vreme za mene, pokazali mi neke stvari, a i pokazali mi kako zapravo stvari u ovom muzičkom svetu funkcionišu. Svako dobro – stajalo je u poruci koju je Dušan poslao svojoj bivšoj mentorki, Snežani.

Više o sukobu Dušana i Snežane možete pročitati na OVOM linku.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst