Početkom dvadesetih godina, Ljiljana Jevremović je bila jedna od najtraženijih tekstopisaca u našoj zemlji

Osim što je bila popularna zbog svoje profesije, ona je javnosti poznata i po romansi sa Draganom Kojićem Kebom, sa kojim ima i ćerku.

Ona je svojevremeno sve šokirala otkrićem da je proživljavala pravu agoniju kad je njena ćerka imala tek nekoliko meseci i bila u bolnici, a Kebina supruga Olja je tada Ljiljanu navodno zvala da joj preti.

– Popularnost je čudo, mene je posle 20 godina zvala neka njegova devojka da me pita da li je on kod mene, ti kada si na televiziji, ti si u svim njihovim životima. Svašta se dešavalo, kada je otac mog deteta rekao da dete nije njegovo, što je veliki greh, toliko bivših veza, svi su se sjatili da se raspituju da li je iz ove ili one familije, pa su ispremeštali godine, pa im nije bilo jasno kada je rođeno dete i kada sam sa kim bila.

– Totalni rusvaj mi je napravljen od života, a da ne pričam od imena šta su mi napravili. Od jednog lepog i časnog imena Ljiljana Jevremović dodato ljubavnica, ja mislim da sam češće bila ljubavnica od Monike Levinski u Americi koliko je puta taj epitet stavljen ispred mog imena – ispričala je Ljiljana za domaće medije na ivici suza.

Foto: Žarko Radovančev

 

Ljiljana je svojevremeno pričala i kako je ostala u drugom stanju sa pevačem, i kako je on bio taj koji je želeo potomke.

– On je tada tek gradio karijeru, nije bio bogat, imao je samo polovinu kuće… Ja sam imala više od njega. Recimo, izlazimo iz mog stana i on me tera da gasim sijalice i štedim struju, a ja je plaćam.

– Već mu je bilo u krvi da štedi i da se stiska. Više je živeo kod mene nego kod kuće, gasio je telefon, govorio da je na tezgi. Čim sam zatrudnela ja sam mu rekla. On je želeo dete, ali ja sam imala zdravstvene probleme i čak sam ga psovala.

– On je zapravo uhvatio mene na dete, ne ja njega. Situacija se dešava u mom stanu. Bili su mi plodni dani. Ja sam donela kondome, a on ih je bacio sa terase i tada sam ostala u drugom stanju – ispričala je tada Ljiljana.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Udaje se Ermina Pašović!? Bivša zadrugarka progovorila o izabraniku: Bog me pogledao, ovo nema ni u bajci!

sledeća vest

Originalni tekst