Pre 16 godina nastala je priča o brendu VZK kreiranog od strane renomiranih farmaceuta, tehnologa i dermatologa, koji su obratili pažnju na svaki detalj sa ciljem da proizvodi budu jednostavni, sigurni i efikasni. Vrhunski kvalitet, pristupačna cena, više od 100 proizvoda koji pokrivaju različite aspekte kozmetičke nege, samo su neke od prednosti ovog brenda, a u ostalo se i sami možete uveriti na adresi Beogradska 46.

Foto: Aleksandra Petković

Zahvaljujući dugogodišnjem poverenju i ljubavi koji je ovaj brend dobijao od strane potrošača, nastala je ideja i za otvaranjem prve VZK Laboratory radnje u Srbiji. Ovaj prostor nije samo maloprodajni objekat, već i dermo centar koji svim posetiocima omogućava savetovanje sa profesionalcima kada je u pitanju nega kože i naravno kupovinu VZK proizvoda.

Nataša Stevanovski – izvršna direktorka VZK Laboratory, foto: Aleksandra Petković

Ove nedelje brojne poznate ličnosti zakoračile su u svet besprekorne čistoće, svežine i prijatne atmosfere da se i sami uvere u sve benefite koje VZK proizvodi pružaju. Osim sjajne zabave, imali su priliku da učestvuju u radionicama u okviru kojih su pravili personalizovane kreme, ali i slušali savete za adekvatnu negu i masažu lica. Oduševljenje je bilo prisutno tokom celog događaja, a osim poklona, kući su poneli i sjajno raspoloženje.

Radionica kreiranja personalizovane kreme, foto: Aleksandra Petković

Osim u VZK Laboratory radnji, sve proizvode ovog brenda možete pronaći u Lilly drogerijama ili na Lilly online shop-u.

Post Views: 18

Originalni tekst