Jedan od najkomentarisanijih nastupa ove subote bio je ubjedljivo osamnaestogodišnji Perica Veljković, sin jednog od najpoznatijih kompozitora, Perice Vasića.

Mladi takmičar je pokupio apsolutno sve simpatije milionskog auditorijuma, pa se još uvijek komentariše njegovo pjevanje.

Perica je odlučio da u prvom pojavljivanju koristi prezime svoje majke, kako žiri ne bi shvatio o kome se radi i tako je dodatno zadobio simpatije publike.

Ponosni otac ne krije sreću što je Perica prošao u naredni krug takmičenja, ali je imao i jednu zamjerku na nastup.

Perica Vasić; Foto:Grand

-Nikad neću biti zadovoljan, uvijek to može bolje, čak sam ja imao veću tremu dok je on pjevao, nego kada sam imao svoje nastupe. Malo me je i žiri zbunio i uopšte ta cijela priča, ali mi je na kraju sve to bilo simpatično, vjerujem u svog sina i strašno se radujem. Hvala žiriju što je glasao – počeo je ponosni tata.

Perica je za svog mentora u takmičenju odabrao Mariju Šerifović, a njegov tata priznaje da je ona odličan izbor za njega, jer on nema veliki uticaj na sina kada je muzika u pitanju.

-Marija će mu sigurno mnogo pomoći. Ne samo sada u „Zvezdama Granda“ nego uopšte u daljoj karijeri. Ovo je sam početak, i kada imate tako jakog mentora to je odlično. Tu su i Snežana i Bosanac, oni su moji prijatelji koji će sigurno sa njim raditi kada se završi takmičenje. Ja ne mislim da sada on pobijedi, neka prođe još par krugova, neka stekne novo iskustvo, ako Bog da neka dođe i do finala – dodaje Perica i otktiva zbog čega on ne priprema sina za nastupe u takmičenju:

-Rijetko on i ja vježbamo zajedno. Otac mu nikad nije autoritet kao što je neko drugi, a i ja sam ga malo razmazio.

(Express/Grand)

The post PORUKA ZA MARIJU ŠERIFOVIĆ: Nakon emitovanja emisije, oglasio se otac Zvezde Granda appeared first on Express.

Original Article