Sanja Marinković više od jedne decenije vodi jednu od najgledanijih emisija, a u svakoj do sada izgledala je tako da mnogi misle da ona nijedan problem nema. Međutim, voditeljka je jednom prilikom otkrila da je često plakala, kao i da je razvod od supruga došao u trenucima kada je ljubav prestala.

Sanja se razvela pre nekoliko godine od Aleksandra Uhrina sa kojim ima sina Strahinju. Par je stavio tačku na brak nakon 10 godina ljubavi, a jednom prilikom Marinkovićeva je otkrila da joj joj je od advokata na Badnje veče stigla poruka da je zvanično razvedena.

Foto: Printscreen

 

– Poruka od advokata mi je stigla na Badnje veče, dok sam bila sa drugaricama i našom decom u Dubaiju. Pisalo je „Čestitam, sada ste zvanično razvedeni“. Odavno smo odlučili da se rastanemo, kad nam je postalo jasno da je ljubav počela da bledi, da su nestale želje za pažnjom i poljupcima – rekla je Sanja i dodala da su se razveli, ali ostali u dobrim odnosima jer se međusobno poštuju, kao i jer oboje imaju ljubav i odgovornost prema svom nasledniku.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

– Rastali smo se kao bračni partneri, ali ne kao prijatelji i Strahinjini roditelji – rekla je Sanja.

– Psihoterapija je najbolji lek za svaki emocionalni bol, svaku nedoumicu, nesigurnost i razdor u srcu i duši. Meni je posao uvek bio terapija u teškim životnim trenucima, ali se dešavalo i da plačem sve do ulaska u studio – objasnila je Sanja.


Urnebesni snimak Harisa Džinovića! Pevač pobrkao brojeve prilikom odbrojavanja na dočeku Nove godine (VIDEO)

sledeća vest

Originalni tekst