Nakon dve godine porodica nije saznala šta se dogodilo sa Marijanom, zbog čega su zatražili da se istraga ponovo pokrene.

Pobednica „Velikog brata“, Marijana Seifert nestala je 27. aprila 2022. godine i od tada, pa sve do sada nema zvaničnih informacija šta joj se dogodilo. 

Porodica nestale rijaliti učesnice je sada uputila zahtev nadležnim institucijama da se istraga ponovo pokrene. 

Foto: Printscreen/You Tube

 

– Zahtevamo da se pokrene istraga ispočetka po svim informacijama koje smo dostavili policiji uključujući i sve one poruke koje je Marijana slala prijateljici o prijetnjama. Tražimo da se zatraže od operatera popisi poziva sa svih mobilnih telefona od porodice Seifert, pre i posle Marijaninog nestanka, a posebno te kobne noći kad je nestala. Zahtevamo da nam se ustupe snimci kamera na uvid – izjavila je mama nestale rijaliti učesnice.

Foto: Printscreen

 

Ona se osvrnula na izvesni snimak koji im policija nikada nije pokazala.

– Zašto policija nije razmotrila navode iz emisije „Provjereno“ i svedoke koji su te noći bili s Marijanom, što su svedočili i kako je Marijana plakala da se boji ići kući. Želimo da znamo ko je svedok koji je čuo krike na mostu i kako policija tvrdi, svedočio da se Marijana sama bacila. Tražimo i da nam policija vrati Marijanine lične stvari i torbicu – kaže Gordana, Marijanina majka, a prenosi „24sata.hr“. 

sledeća vest

Originalni tekst