Influenserka i jutjuber priredili su svojoj mezimici žurku za pamćenje.

Luna Đogani i Marko Miljković danas, 15. juna, proslavljaju rođendan svoje starije ćerke, Mije, a tim povodom svojoj naslednici priredili su pravu malu bajku.

Pobednica „Zadruge 2“ i jutjuber iznajmili su vikendicu na Kosmaju, a divan dan zajedno sa ponosnim roditeljima došli su da uveličaju i ostali članovi porodice Đogani.

S tim u vezi, na društvenim mrežama osvanuli su brojni snimci sa zabave, zahvaljujući kojima imamo priliku da vidimo da su na njoj prisutni, osim devojčicinih mnogobrojnih drugara, i Gagi, Nina, ali i Adam.

Podsetimo, ranije u toku dana, povodom rođendana njegove naslednice, oglasio se i Marko Miljković.

– Moja mala curica napunila tri godine – napisao je Marko u opisu „storija“ uz fotografiju malene Mije Miljković.

sledeća vest

TV

Ako Zapad bude nametao svoj mir, Putin će biti prinuđen da reaguje! Stvara se nova mapa Starog kontinetnta Srpsko jedinstvo trn u oku Zagrebu i Sarajevu! Vučić želi region mira i stabilnosti (VIDEO) Putin će uraditi ono čega se svi plaše, ako Zapad nastavi da provocira! Sudbina Ukrajine se nalazi u ruskim rukama (VIDEO)

Live TV

Putin će uraditi ono čega se svi plaše, ako Zapad nastavi da provocira! Sudbina Ukrajine se nalazi u ruskim rukama (VIDEO)

U novom izdanju emisije Rat uživo, o aktuelnim ratnim žarištima u svetu, odnosima Rusije i Zapada, ali i o mirovnom samitu u Švajcarskoj, govorili su gosti prof. Miloš Laban, politički analitičar, Danijel Simić, osnivač portala „Frontal.rs“, Dejan Jelača, novinar i prof. dr Branko Nadoveza iz Instituta za noviju istoriju.

Amerika sprema svog vazala za rat sa Putinom! Zarobljena Evropa živi u strahu od

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst