Anđelina majka izjavila je da ćerkino ponašanje u rijalitiju loše utiče na celu porodicu, zbog čega su ona i suprug odlučili da više ne gledaju rijaliti.

Učesnica „Elite“, Anđela Šparavalo, u petak se za vreme emisije „Pitanja novinara“ javno obrušila na svoju majku, Aleksandru Špravalo, jer se protiv njene volje oglašava za medije. 

Aleksandra je sada prokomentarisala ćerkino ponašanje u rijalitiju i tom prilikom otkrila da su njen suprug i ona odlučili da se povuku iz javnosti jer ne mogu da podnesu ćerkino ponašanje i laži koje iznosi u rijalitiju. 

Foto: ATAIMAGES/drustvene mreze

 

– Konsultovala sam se sa mužem, dogovorili smo se da se više ne oglašavamo uopšte. Ovo sve utiče mnogo i na naše zdravlje i na naš posao, ne bismo se više oglašavali, ovo ne vodi ničemu. Ne možemo da radimo, da funkcionišemo, šta god da kažemo – ne vodi ničemu. Šta god vi tamo iznesete, nama padne teško jer ona laže… Posle ne mogu da se povratim zbog njenih laži, utiče sve to na mene, ujutro ne mogu da odem na posao. Ona misli kao da je nešto bitna jer je sa Bojanom, te njene priče stvarno ne piju vodu. Sprda se sa svima, ne mogu više ni da slušam ni da demantujem njene laži, jer ovo ničemu ne vodi više – izjavila je Anđelina mama. 

Foto: ATAIMAGES

 

Aleksandra je sada otkrila da li njen brat i dalje ostaje pri nameri da tuži Anđelu zbog svih laži koje je izrekla u rijalitiju na njegov račun. 

– Nisam ni išla kod brata, niti smo se čuli. On ni ne gleda rijaliti, a mi smo smanjili na minimum jer nam sve to stresno pada. Gadi nam se da gledamo to njeno ljubakanje sa Bojanom, iskreno da vam kažem. Smanjili smo skroz, da bi nam bilo bolje – rekla je Aleksandra za „Pink.rs“.


Sramna objava Asminovog oca, javno se odrekao rođene unuke:

sledeća vest

Originalni tekst