Taki ponovo odrešio kesu. Nakon kupovine stana, Maju rešio da obraduje i novim automobilom.

Radomir Marinković Taki nastavlja da obasipa poklonima svoju ćerku Maju Marinković. Nakon što joj je nedavno poklonio luksuzan stan vredan 150.000 evra na Voždovcu, Taki je sada otišao korak dalje i svojoj miljenici kupio automobil marke „Audi“ vredan 75.000 evra. Taki je izjavio da je ovo samo početak i da će Maja uskoro dobiti još iznenađenja​.

Foto: informer.rs

 

– Ja ne krijem ništa vi to jako dobro znate. Kupio sam joj auto jer ona zaslužuje samo najbolje. Jednom prilikom smo komentarisali kakve automobile voli, ona kaže samo da je kabriolet. Eto i to sam joj ispunio, auto je čeka na kapiji novog stana čim izađe. Ja imam samo nju i nadam se da razumete moju potrebu da joj pružim u životu sve što poželi. Poštena je, niko ne može da uperi prstom u nju i kaže da je dobila nešto od nekog ili da joj je kupio. Sve je dobila od mene ili sam joj ja kao njen otac kupio – istakao je Taki.

Foto: informer.rs

 

U decembru 2023. godine, Takijev automobil je bio zapaljen, što je izazvalo dodatnu pažnju medija, ali on ne dozvoljava da ga to obeshrabri u nameri da Maji pruži sve što može​​.

– Neka pale dok imaju šta, mene niko ne može da uplaši. Ja ništa nikom ukrao nisam niti oduzeo, ne plašim se ničega. To su samo ljubomorni ljudi koji žele zlo meni i mojoj Maji – istakao je Taki jednom prilikom. 

Maja, koja je poznata po turbulentnim vezama u rijalitiju, a njen trenutni odno sa Stanislavom Krofakom još uvek nije naišao na neke veće sukobe. 

Foto: informer.rs

 

Izgleda da Taki ne planira da stane sa iznenađenjima i luksuznim poklonima, ističući da je ovo samo početak i da Maju čeka još mnogo toga. Ovo dodatno potvrđuje priče da planira da joj kupi i stan u Budvi jer je to njena omiljena lokacija za odmor.

Maja Marinković slagala naciju, isplivali dokazi! Taki joj poslao čestitku za rođendan, a ona je pročitala kako je želela (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst