Popularnost je mamac za površne emotivne partnere, kaže Slaven Došlo. Glumac je za Informer otkrio da li mu je zbog prepoznatljivosti teško da se upusti u emotivne odnose, te da li uspeva da proceni iskrenost i nameru osobe koja mu se u tom smislu približi.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Ne pravim takve pretpostavke. Privid popularnosti je mamac za površnije emotivne partnere, a ja ne želim da emocije doživljavam kao transakciju. Brzo detektujem ukoliko se radi o tome – zaključio je mladi glumac, koji će ove godine, pored Dragane Kosjerine, biti domaćin Pesme za Evroviziju.

Moja porodica godinama prati taj šou, a meni je izuzetno drago što ću ove godine i ja biti deo te priče. Pozvali su me sa RTS-a i odmah sam prihvatio ponudu. Pripreme još uvek nisu počele, jer je rano. Verujem da će sve biti sjajno kada za to dođe vreme, jer imam sjajan tim koji će biti uz mene.

Na pitanje da li će Pesmi za Evroviziju pristupiti kao glumac ili će pokazati pravu ličnost, Slaven kaže da se ne opterećuje previše oko toga i da će pokušati da bude ono što jeste.

Ne planiram ništa naročito. Želim samo da se dobro zabavim i da napravim šou. Imaću podršku sjajnih voditelja sa RTS-a, pa će mi ta uloga sigurno lakše pasti.

Iako će imati izlet u voditeljstvu, Slaven Došlo kaže da se glume neće odreći jer se u tom poslu sjajno snalazi i potpuno pronalazi.

Lepo je napraviti izlet i drago mi je što su me pozvali za PZE, ali ne planiram da menjam profesiju i bavim se voditeljstvom. Gluma bi mi u tom slučaju sigurno nedostajala – objasnio je Došlo i napravio paralelu između ovih profesija:

Nisam siguran koje su prednosti voditeljskog posla jer nisam voditelj, ali kada je gluma u pitanju, falili bi mi sam proces pripreme predstava, snimanje, divne kolege, dijalog, zapitanost, igra, izazov.

Ljubav na prvi pogled

Slaven Došlo ima kućnog ljubimca za kojeg je jako vezan i kaže da ne može da zamisli svoj život bez njega.

Želeo sam psa jako dugo i život mi je namestio Ljubicu, koju sam pokupio u Bajinoj Bašti, sa ulice. Ona je moj nerazdvojni privezak i svuda ide sa mnom – kaže glumac.


Preminuo bas gitarista grupe

sledeća vest

Originalni tekst