Dragana Mirković je sinoć u Inđiji napravila pravo ludilo o kojem će se dugo pričati!

Dragana Mirković već decenijama unazad važi za jednu od omiljenih pevačica u regionu, o čemu svedoči činjenica da su njeni nastupi neverovatno posećeni.

Sinoć je imala koncert u Inđiji koja je bila preplavljena njenim fanovima, a svojoj publici je još jednom pružila nezaboravno veče.

Foto: Informer

 

Draganu su u jednom trenutku obuzele emocije, pa je sišla sa bine i popela se na ogradu u stilu rok zvezde, a zatim odatle pevala pred publikom koja je držala transparente na kojima piše „Volimo te“ i poručila:

Foto: Informer

 

Pozdrav svima, najveći pozdrav od mene, najbolji ste stvarno! – poručila je Mirkovićeva fanovima koji su držali tran

Gago mi te volimo! 

Kako je ovo izgledalo možete pogledati u videu ispod.

sledeća vest

TV

Dvadeseti vek bio je vek genocida nad istinom! Ne smeju nam zabraniti da se sećamo naših žrtava! Haos u Francuskoj nakon izbora! Nakon drugog kruga najgore prolazi Makron? Jezivi zločini Nasera Orića 32 godine ostali nekažnjeni! Republika Srpska nije poklonjena, ona je zarađena hiljadama srpskih žrtava! (VIDEO)

Live TV

Jezivi zločini Nasera Orića 32 godine ostali nekažnjeni! Republika Srpska nije poklonjena, ona je zarađena hiljadama srpskih žrtava! (VIDEO)

Danas se navršava 32 godine od stradanja Srba u srednjem podrinju. Najmlađa žrtva bio je dečak od samo četiri godine. Za ove zločine niko nikada nije odgovarao. Naši zvaničnici iz Srbije i Republike Srpske otišli su danas da odaju počast srpskim žrtvama. Na ovu temu u „Info večeri“ govorili su novinar „Politike“ Marko Lakić, član predstavništva SNS-a Vladimir Marinković i Stefan Krkobabić, potpredsednik PUPS-a. Uživo u program uključio se i Brano Vučetić iz Bratunca koji je ispričao svoja svedočenja o zverstvima Nasera Orića, kao i Radojka Filipović iz Bratunca koja je ispričala svoja svedočenja.

Šokantna izjava Fica nakon oporavka od ranjavanja! ŠOS sve moćniji! Multipolarnost sveta na vidiku! (VIDEO)

Live TV

Šokantna izjava Fica nakon oporavka od ranjavanja! ŠOS sve moćniji! Multipolarnost sveta na vidiku! (VIDEO)

Ruska vojska je u prethodna 24 sata oborila više raketa i dronova! Premijer Slovačke Robert Fico prvi put se pojavio nakon ranjavanja. Njegova poruka bila je da bi otišao sa Orbanom u Moskvu, samo da je mogao. Na ove, ali i druge važne teme u emisiji „Rat uživo“ govorili su istoričar Mile Pršić i general Vinko Pandurević. Uživo u program javio se i Dževad Galijašević koji je komentarisao rezultate predsedničkih izbora u Iranu, kao i Nenad Bumbić, dopisnik iz Čikaga koji je komentarisao izbore u Americi.

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst