Tenzija između Milene Kačavende i Samira Ramovića ne prestaje danima unazad. Ovog puta njihova svađa je otišla korak dalje kada Milena zamalo fizički da nasrne na Samira!

Ivan Marinković pokušao je da objasni Mileni Kačavendi o čemu je pričao sa Samirom Ramovićem kada je reč o njenom odnosu sa Terzom, te je tom prilikom Kačavenda ušla u žestok sukob sa Samirom.

Foto: printscreen

 

Ja nisam to komentarisao, ko god se pogledao u kući, konstatovali su: „Au“, to je bila svačija reakcija. Ja sam odmah rekao da to nije normalno. Ja sam rekao da Terza nije smeo da dozvoli da ti, koju smatra majkom, mu stavljaš nogu. Za mene je Milena kriva jer je to dozvolila, to sam ja rekao i tu je bio kraj. Mića odlazi u radio i kaže bez svih nas, smiruje situaciju između Milice i Terze, a ne pominje nikoga. Ja sam rekao: „Slažem se da je između Milice i Terze problem nešto peto, ali je bio šok kada smo to saznali“ – rekao je Ivan.

Foto: printscreen

 

U toku je rasprodaja dečijih igračaka, proizvoda za kuću … klikni i proveri ponudu!

Rasprodaja sportskog programa po super cenama, zalihe su ograničene!

Šta bre nisu znali, cela kuća zna to – rekla je Žana.

Foto: printscreen

 

Ko je bre on (Samir) da meni komentariše ovde?! Stavi maramu na glavu i m*š u piu materinu, muž mi nije prdeo ti ćeš da mi prdiš sisrcu – urlala je Kačavenda, a onda je Samira polila kafom.

Foto: printscreen

 

U video-prilogu pogledajte detaljnije.


Strpaće Asmina u zatvor na pet godina zbog eksplicitnog snimka! Sita za Informer:

sledeća vest

Originalni tekst