Predsednik stranke Srbija centar (SRCE) Zdravko Ponoš ocenio je, komentarišući požar u fabrici „Milan Blagojević – Namenska“ u Lučanima gde je povređeno šest osoba, da će radnici u vojnim fabrikama, dokle god je na vlasti Srpska napredna stranka (SNS), na posao odlaziti „kao na ruski rulet“, prenosi N1.

„Oseća li bar moralnu odgovornost za učestale tragedije u namenskoj industriji Nenad Miloradović – Baća, pomoćnik ministra odbrane za materijalne resurse, inače Vučićev glavni čovek u sistemu odbrane“, napisao je Ponoš na drušvenoj mreži Iks.

Ocenio je da to što je Miloradović „glavni“, ne amnestira ni ministra odbrane Miloša Vučevića.

Dok god je SNS na vlasti, radnici u vojnim fabrikama će odlaziti na posao kao na ruski rulet.

Oseća li bar moralnu odgovornost za učestale tragedije u namenskoj industriji Nenad Miloradović -Baća, pomoćnik ministra odbrane za materijalne resurse, inače Vučićev glavni čovek u…

— Здравко Понош (@ZdravkoPonos) February 7, 2024

„Posebna priča je načelnik Generalštaba Milan Mojsilović koji je pristao da mu Miloradović postrojava vojsku“, naveo je Ponoš, koji je takođe bio načelnik Generalštaba Vojske Srbije.

Fabrika „Milan Blagojević – Namenska“ iz Lučana potvrdila je da je došlo do požara u pogonu jednobaznih baruta, kao i da je povređeno nekoliko radnika.

U čačansku bolnicu dovezeno je šest povređenih radnika, koji su u stabilnom stanju i nisu životno ugroženi, rečeno je agenciji Beta u bolnici.

Post Views: 33

Originalni tekst