Nedavno je kao bomba odjeknula vest o navodnom pomirenju Aleksandre Mladenović i Stefana Čečara, kojeg je pevačica pre nekoliko meseci prijavila policiji za uznemiravanje.

Aleksandra je demantovala da je došlo do pomirenja, ali on nastavlja da priča kako su sredinom decembra zajedno bili u Istanbulu. Sada je na Instagram lajvu odgovarao na pitanja pratilaca kada je pokazivao i snimke koje ima s pevačicom.

Foto: Instagram prntscreen

 

Mi smo bili u Turskoj zajedno, uživali smo i opet ja najgori… Bili smo tačno 17. decembra. Umesto da kaže: „Pomirili smo se, šta je sporno?“. Ona se izgleda stidi, a sa mnom hoda. Ne mora da prizna, nego je njoj valjda glupo zbog javnosti da prizna. Posvađamo se oko gluposti, ali dobro… Ko se svađa taj se voli – rekao je on, pa pokazao snimak na kojem je u automobilu sa Aleksandrom dok ona peva.

Dotakao se i njenog bivšeg dečka Isaka Šabanovića, jer ga je neko od pratilaca pitao za njega.

Foto: Promo

 

Ne spominji mi Isaka, kad me porede s Isakom… Jao i na mene se naljuti. Kako može da se naljuti na mene posle ovoga?! – smejao se Stefan, a onda je pokazao Isakovu fotografiju i dodao:

I meni je bilo teško na početku kada su me poredili Jesam, ukrao sam jedno sto hiljada, šta ću zafalilo mi je za život. Da su napisali da sam skočio sa zgrade, da li biste poverovali?! Nije ona bila sa mnom zbog para, to je totalno druga situacija. Pre nekoliko dana smo bili zajedno u Crnoj Gori, pa u Turskoj. Jesmo se pomirili, ali smo se posvađali, nego neću ja sada da pokazujem medijima istinu, ne mogu da ulazim… Baš nam je bila dobra slika iz Turske, šteta bi bila da se ona slika obriše.


Lomi sve po imanju! Ša uništio novogodišnju jelku nakon svađe sa Mionom, obezbeđenje odmah uletelo!

sledeća vest

Originalni tekst