Starleta Maja Marinković i jutjuber Bilal Brajlović prevazišli su žestoku svađu koja se desila pre nekoliko dana usred emisije “Narod pita” na televiziji Pink.

Naime, Maja je napustila pomenutu emisiju jer je imala ozbiljnu raspravu sa njim, a već sledeće jutro su otpratili jedno drugo sa društvenih mreža.

Foto: Dejan Živančević

 

Svi su bili ubeđeni da je njihovoj ljubavi došao kraj, ali danas su obradovali fanove zajedničkim selfijem.

Maja i Bilal su ponovo nasmejani i zaljubljeni, a ono što je svima privuklo pažnju jeste minijaturna majica koja je Marinkovićevoj jedva prekrivala grudi.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Svi se pitaju kako je Brajlović reagovao kada ju je video ovako obučenu, kao i da li zbog njenog provokativnog stila oblačenja ima ljubomorne ispade.

Sve u svemu, par sada može da uživa, a da li je starletin otac Radomir Taki Marinković oprostio Bilalu što mu je iznervirao ćerku, ostaje nam da saznamo.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Vesti

Gordana i Branislav nisu gubili nadu! A onda im se na Ivanjdan desilo čudo Šiptari navijaju za smenu Vulina

Politika

Šiptari navijaju za smenu Vulina

Na šiptarskom portalu “Insajderi” objavljen je tekst u kome se jasno vidi da šiptari navijaju za smenu prvog čoveka srpske bezbednosno informativne agencije BIA, Aleksandra Vulina

Milatović se sreo s patrijarhom Obišao hram Svetog Save I u Štrpcu postoji spisak za hapšenje Srba: Hitno ispitati šta se krije iza navoda Verujemo u Srbiju koja odlučuje sama! Vučević i Glišić obišli Borski okrug Milatović se zahvalio Vučiću na gostoprimstvu: Nazdravio sam ovim rečima! Razgovarali smo otvoreno i iskreno (FOTO) Novi napad na Srbe na KiM Zapaljena kuća porodice Jozić

KURTIJEV TEROR

Novi napad na Srbe na KiM Zapaljena kuća porodice Jozić

Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je da je prethodne noći zapaljena kuća povratničke porodice Jozić u selu Verić, kod Istoka gde su ovakvi napadi česta pojava, što potvrđuje, kako se navodi, nesposobnost, ali pre svega izostanak želje i dobre volje Prištine da ovakva događanja onemogući i stvori uslove za suživot na Kosovu i Metohiji.

Originalni tekst