Bivša rijaliti učesnica i starleta Anđela Veštica, oglasila se na svom Instagram profilu objavivši fotografiju iz policijske stanice.

Po svemu sudeći, Anđela je doživela neprijatnost, a o tome se oglasila na društvenoj mreži, te zabrinula svoje pratioce.

Na snimku koji je objavila vide se vrata odseka za suzbijanje kriminala:

– Ali ja samo radim Only – napisala je starleta pominjući sajt za odrasle gde mnoge poznate ličnosti plasiraju svoje eksplicitne snimke i fotografije i na tome zarađuju.

Foto: Instagram printscreen

 

Koji će biti epilog cele situacije i zašto se Anđela našla u policijskoj stanici, ostaje da saznamo…

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Svet u neverici zbog izgleda Breda Pita! Snimak se proširio munjevitom brzinom, šta mu se desilo?! (VIDEO)

sledeća vest

Originalni tekst