Bivša, diskvalifikovana učesnica “Zadruge” Anđela Đuričić, koja je milione gledalaca tokom trajanja rijalitija često znala da šokira svojom bahatošću i bezobrazlukom, po svemu sudeći nastavila je s ovakvim modelom ponašanja i nakon što se vratila u rodnu Crnu Goru, gde je umislila da je iznad zakona.

 Nju su ljubazno zamolili da zaustavi vozilo, a zatim su joj tražili identifikaciona dokumenta na uvid, kako bi joj, u skladu sa zakonom napisali kaznu, ali ona nije želela ni da čuje.

Crnogorka nije htela ni da čuje, te je odbila da svoju vozačku dozvolu da na uvid i, po svom starom dobrom običaju, počela da urla na organe reda i mira i “drži im slovo”!

Okupljeni prolaznici bili su u šoku zbog bahatog ponašanja Anđele Đuričić, a službenici su, videvši da ne mogu da izađu na kraj sa njom, u pomoć pozvali pojačanje, te je ubrzo stigla još jedna patrola.

Foto: Printscreen/Instagram

 

– Policija je zaustavila da joj napiše kaznu jer je napravila grešku u saobraćaju, a ona je toliko vikala i histerisala, toliki haos napravila, da su ljudi iz kuća i poslovnih objekata izlazili da vide o čemu se radi! Sa policijom se ubeđivala pola sata, toliko je vikala da normalno nije bilo! Odbila je vozačku dozvolu da im da… Na kraju su zvali još jedno policijsko vozilo jer je histerisala i nisi mogli sa njom da izađu na kraj.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst