AMERIČKA policija saopštila je kasno večeras po našem vremenu da je završena pretraga terena oko kuće Ane Volš, majke troje dece, koja je odrasla u Beogradu, a nestala pre skoro nedelju dana.

ПОЛИЦИЈА И ФБИ ОКОНЧАЛИ ПРЕТРАГУ ОКОЛИНЕ КУЋЕ ИШЧЕЗЛЕ БЕОГРАЂАНКЕ: Мистерија нестале Ане постала још већа (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Dvadeset pripadnika policije uz pomoć tri specijalno obučena psa pretražilo je šumovito područje nedaleko od kuće Ane Volš (39) dok su ronioci proverili vodotok i bazen u blizini, međutim, nisu pronađeni tragovi koji mogu da pomognu u pronalaženju nestale žene.

– Pretraga će biti nastavljena ako se pojave nove informacije – saopštila je policija Kohaseta nakon drugog dana potrage.

Pretražena je kuća u kojoj porodica živi otkako je izgoreo njihov dom u istom kraju, ali i kuća koju su kupili u Vašingtonu.

Članovi porodice, podsetimo, poslednji put su videli Anu 1. januara oko 4 sata kad je trebalo da ode na aerodrom “Logan” u Bostonu, odakle je planirala da uhvati let za Vašington gde radi u agenciji za nekretnine.

Ana, međutim, nije ni stigla do aerodroma, a lokalni šef policije je rekao da nemaju ni potvrdu da je ušla u vozilo kojim je trebalo da ide do “Logana”.

Policija je navela da je Ana veoma aktivna na društvenim mrežama, ali da nije koristila svoj mobilni telefon od Nove godine kad je nestala.

– Fokus je trenutno na pokušaju da je lociramo. Ako joj je potreban samo mali odmor ili pauza samo tražimo da nas pozove. Sve što je potrebno je telefonski poziv da nas obavesti da je dobro – rekao je šef policije Vilijam Kvigli.

Šef policije Kvigli je rekao i da je Ana majka troje dece, od kojih najstarije ima šest, a najmlađe dve godine.

Ana Volš, devojačko prezime Ljubičić, rođena je i odrasla u Beogradu, a 2005. je otišla u Sjedinjene Američke Države gde se udala za Brajana Volša.

Ana je u decembru bila u Beogradu gde se videla sa porodicom i prijateljima.

(Kurir.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst