Otac rijaliti učesnice Maje Marinković odgovorio je na intimna pitanja i šokirao javnost.

Rijaliti takmičari postali su zvezde, a osim njih medijsku pažnju i popularnost stekli su i članovi njihovih porodica. Jedan od onih koje javnost već dobro zna je i Radomir Taki Marinković otac Maje Marinković koja je u „Eliti 7“ zauzela 4. mesto u superfinalu. Taki je u emisiji „Intimna pitanja“ pokazao i stranu o kojoj se do sada nije mnogo znalo.

Foto: Printscreen/Youtube/TV Pink

 

Taki je otkrio da je najčudnije mesto na kom je imao intiman odnos, zapravo koncertni klavir.

– Najčudnije mesto na kom si imao se*s – pitao ga je voditelj.

– Klavir – rekao je Taki, pa objasnio:

– Ja nikada ne lažem, pokazaću ti. Bio sam u jednoj vili, tu je bio jedan koncertni klavir, poželela je ona tako nešto i ja sam joj ispunio. Ja ispunjavam sve želje. Slike mi je ona poslala za uspomenu i dugo sećanje – rekao je Marinković i dodao da je on „šljivike i livade“ odavno prevazišao.

Foto: Tanja Andric

 

Tokom emisije Majin otac otkrio je da je mnogo puta imao odnos za jednu noć, ali i da je bio sa mnogim poznatim damama o čemu ne govori, jer je džentlmen.

– Ne želim nikada da pričam o tome, ali ima ih mnogo. Bio sam sa mnogim pevačicama i glumicama, ima tu i zvezda, velikih imena ali ja se time ne hvalim, ja sam džentlmen – objašnjava Taki i navodi da sve tajne krije njegov telefon i da ne bi bilo dobro da ga izgubi.  

– Ako bih ja izgubio telefon, pola Beograda bi se razvelo. Jednom mi se to deslio, haos je bio – priznao je Marinković.

sledeća vest

Originalni tekst