Pavlovićeva ističe da joj nisu jasni postupci njene bivše devojke, Anđele, koja je jedno pričala, a drugo radila.

Gost u emisiji „Radio amnezija“ kod voditeljka Marka Janjuševića Janjuša i Milene Kačavende bio je Marko Đedović, a rijaliti učesniku se ubrzo pridružila i Bojana Pavlović. 

Đedović je tom prilikom govorio o odnosu Bojane i Anđele Šparavalo, koji je od samog početka bio turbulentan. Na njegovo izlaganje sa nadovezala Pavlovićeva, koja je rekla da su ona i Šparavalo definitivno završile, kao i da smatra da ništa pogrešno nije uradila kada je u pitanju njena bivša devojka. 

Foto: Youtube printscreen

 

– Kako komentarišeš situaciju Bojane i Anđele? – upitao je Janjuš.

– Rekao sam na početku odnosa Bojane i Anđele kako situacija može da se odvija. Nije mi jasno da li je želja da postane popularna jača od reči porodice. Da se malo protive, to bih razumeo, ali da je ona “gluva“ na ono što su govorili, to mi nije jasno. Ne podržavam tako nešto, jer očigledno je da to nije bila ljubav – istakao je Đedović.

Foto: Youtube printscreen

 

– Bojana, šta se dešava s Anđelom i tobom? – upitao je Janjuš.

– Osobe koje manipulišu me ne zanimaju. Anđela je govorila da se zaljubila u mene, a onda je iz dana u dan pokušavala da me degradira. Ja sam stala uz nju, branila je svaki dan, a eto kako mi se to vratilo. Čemu potreba da me vređa? Čemu potreba da na mene svaljuje svu krivicu, a nisam kriva? Izašla sam iz odnosa jer sam shavtila neke stvari i mnogo toga mi je postalo jasnije. Anđela pokušava da se opere od mene – kazala je Bojana.

Foto: Youtube printscreen

 

– Šta ste vas dve bile? – upitao je Janjuš.

– Bile smo zajedno. Poslednja dva meseca nismo imale ništa, nikakav odnos – istakla je Bojana.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod. 

Gledamo je skoro svaki dan u dnevniku, a ne znamo da je žena ovog moćnika! Muž Milice Nedić godinama je na direktorskoj funkciji!

sledeća vest

Originalni tekst