Poznati reper Vuk Mob otvoreno je progovorio o najtežim životnim momentima, danu kad aje ostao bez oca, o svom odnosu s bivšom verenicom, kao i o ćerkici zbog koje je odlučio da živi. Ceo podkast sa Vukom Mobom pogledajte danas na Informer TV u 13 časova.

„Pokušao sam da se ubijem“, kaže Vukadin Gojković, alijas Vuk Mob! Reper je bez dlake na jeziku u Informerovom podkastu po prvi put govorio o svom odrastanju, porocima, ali i o najtežem trenutku u životu, kada ga je napustio otac.

Foto: Masha Bandjur

 

Kakav si bio đak u školi?

– U osnovnoj, povučen i asocijalan. Nisam imao mnogo drugara, ali se moje detinjstvo nije mnogo razlikovalo od detinjstva mojih vršnjaka, iako je moja porodica bila imućnija od ostalih sa kojima sam se družio. U srednjoj sam bio problematičan! Promenio sam čak tri srednje škole, a iz jedne sam bio i izbačen. Prvo pijanstvo se desilo u tom periodu… Nekako sam uspeo da je završim, ali sam posle upisao višu školu, dao razliku ispita i diplomirao ekonomiju. Na kraju sam i magistrirao.

Da li si od malih nogu znao da je muzika tvoj poziv?

– Da. Prvu pesmu sam napisao i snimio na kasetofonu, ne sećam se preko čije trake sam presnimio glas. Izbacio sam je 2009. godine sa Rastom i Kajom Ostojić. Nikada nisam mislio da ću se od toga obogatiti, sve je išlo iz srca.

Foto: Masha Bandjur

 

Kažu da život svakog repera prate žene, alkohol i droga?

– Ja se nikada nisam drogirao, čak ni probao. Jesam jednom dim trave, ali nikada ništa više od toga. Bilo je ponuda na svakom nastupu, uglavnom od vlasnika klubova, ali me to nije zanimalo. Kada su žene i alkohol u pitanju, tu nisam znao da se kontrolišem, dok nisam upoznao Oliveru.

Zbog čega ste se tačno rastali Olivera i ti?

– Svega je tu bilo, ali moram da kažem da je laž sve što je u medijima tada izlazilo o nama. Niti sam ja nju prevario, niti je ona mene, samo se desilo mnogo stvari u tom trenutku koje ja nisam mogao da podnesem. Ja sam bio taj koji joj je rekao da se skloni od mene. Smrt oca je nešto sa čim sam se dugo borio i bio sam jako loše psihički, čak sam sebi pokušao da oduzmem život.

Foto: Masha Bandjur

 

Spavao sam sa svojim fanovima


Da li si spavao sa nekim svojim fanom?

– Uf, jesam. To uglavnom bude posle nastupa. One dođu da se slikaju… Ispoštujem sve, neku malo manje, neku malo više (smeh).

Da li ti šalju intimne fotografije na Instagram?

– Šalju sve i svašta, najviše intimne delove tela. To sve bude na foru: „Kako ti se dopada? Hajde dođi…“ I ja odem, šta ću, slab sam na žene.

Kako se to desilo, zbog čega si to poželeo?

– Ne znam kako, mnogo sam pio… Jedno veče sam bio „duboko u flaši“, seo sam u auto, dao gas do daske i pustio volan. Nisam mario za sebe i nisam mislio ni na šta u tom trenutku. Ali onda mi je pred očima blesnula slika moje ćerke i života koji je čeka. Nisam želeo da odrasta bez očinske figure.

Foto: printscreen

 

Da li se plašiš samoće i planiraš li još dece?

– Nikada neću biti sam, tu je moja ćerka, ona je ceo moj svet. Ali u jedno sam siguran, Teona nikada neće imati polubrata ili polusestru! Da li će imati rođenog brata ili sestru, ostaje nam da vidimo.

Celu emisiju „Podkast sa Vukom Mobom“ možete pogledati na Informer televiziji, večeras u 22.30 sati.

Tijanu Em sam ostavio

jer sam počeo da se vezujem


Zbog čega ste ti i Tijana Em raskinuli?

– Tijana je fenomenalna devojka, mi se nismo nijednom posvađali za tri meseca. Seks nam je bio odličan i sve je funkcionisalo, ali problem je opet bio u meni. Kada počnem da se vezujem za nekog, odmah prekidam. Ne znam kada će to proći, ali za sada je tako.

Foto: ATA Images

 

Šta ti se najviše dopalo na njoj?

– Tijana je prezgodna i savršeno građena, ali ako me baš teraš da nešto izdvojim, onda je to njeno dupe.


Aneli Ahmić progovorila o Asminu i Staniji:

sledeća vest

Originalni tekst