Na Hype televiziji došlo je do suočavanja između dvije nekada najbolje drugarice Jovane Novakov Šmizle i Ane Ćurčić.

Naime, Jovana Novakov Šmizla došla je sa dvije “gorile” na televiziju Hype zbog gostovanja, a kada je zamoljena da njeno “navodno obezbeđenje” izađe i sačeka je ispred, ona je bijesno napustila prostorije.

Tim povodom oglasio se vlasnik televizije Saša Mirković koji je odmah stao u zaštitu svojih zaposlenih, a protiv svih ličnosti sa snimka koji je objavio na svom Instagram profilu biti će podnijete krivične prijave.

Nakon toga, oglasila se i Ana Ćurčić koja se javno zahvalila Hype televiziji i direktoru Saši Mirkoviću koji je stao u njenu zaštitu:

– Dragi moji hvala vam na podršci. Ja sam dobro i sve je u najboljem redu. Televizija na kojoj radim je još jednom pokazala da zaista brine za bezbijednost svih zaposlenih i hvala im na tome. Zahvaljujući direktoru Saši Mirkoviću, osobe sa snimka morale su da napuste prostorije redakcije, jer zastrašivanja i ugrožavanja bezbijednosti zaposlenih, uključujući i mene – nisu moguća na Hypetv. Voli vas vaša Ana – napisala je Ana Ćurčić na svom Instagram profilu.

Potom, Saša Mirković je podijelio Anin post, pružio joj podršku i napisao:

– Žene kao i sve zaposlene u Hype produkciji niko ne smije da maltretira i zastrašuje. To nikada nećemo dozvoliti – napisao je Saša Mirković.

(Express / Alo.rs)

Originalni tekst