ZAGREBAČKA policija završila je kriminalističko istraživanje protiv 26-godišnjaka zbog sumnje da je 9. decembra u Draškovićevoj ulici pokušao da ubije 21-godišnjaka.

ПОКУШАЈ УБИСТВА У ХРВАТСКОЈ: Након свађе, насрнуо ножем на младића и убо га неколико пута у леђа

Foto AP

Tokom verbalnog i fizičkog sukoba u kojem je učestvovalo više osoba u subotu, 9. decembra oko 4.30, među kojima je bio i povređeni 21-godišnjak, osumnjičeni 26-godišnjak mu je prišao s leđa, u nameri da ga ubije, i naneo mu više uboda nožem.

Prišao mu s leđa i izbo ga

Povređenom 21-godišnjaku ukazana je pomoć u zagrebačkom KBC-u, gde je utvrđeno da je lakše povređen.

Policija je nakon završenog kriminalističkog istraživanja 26-godišnjaka predala pritvorskom nadzorniku, dok je krivična prijava podnesena Županijskom državnom odvjetništvu.

(Indeks)

BONSU VIDEO: „POLICIJA, RUKE NA LEĐA“: Pogledajte veliku akciju hapšenja osumnjičenih za dojave o bombama

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

90 DANA BEZ ODGOVORA: I dalje nema rezultata obdukcije za Stefana, Bojana i Igora - Priština i dalje krije kako su ubijeni Srbi u Banjskoj

90 DANA BEZ ODGOVORA: I dalje nema rezultata obdukcije za Stefana, Bojana i Igora – Priština i dalje krije kako su ubijeni Srbi u Banjskoj

PUNIH 90 dana prošlo je od tragedije u Banjskoj, 24. septembra, kada su u sukobu sa takozvanom kosovskom policijom stradala trojica Srba – Stefan Nedeljković (31) iz Zvečana, Igor Milenković (50) i Bojan Mijailović (30) iz Leposavića. Stefan, Igor i Bojan sahranjeni su nakon šest dana agonije kroz koje su prošle njihove porodice. Međutim, njihova agonija tog dana nije završena – tri meseca kasnije, oni i dalje ne znaju kako su stradali njihovi najmiliji – rezultata obdukcije ubijenih Srba još uvek nema, a nema ni naznaka da će ih uskoro biti.

27. 12. 2023. u 07: 00

Originalni tekst