Ćerka Željka Šašića i Sonje Vuksanović, Sofija Šašić, dugo se bavi modelingom, a pored toga ima i svoj brend odeće, a devojka koju godinama poznaje umalo joj je upropastila biznis.

Sofija je više puta isticala da jo je prodaja išla odlično, ali je nedavno doživela prevaru, koja se odrazila na njen posao. Sofiju je prevarila osoba koju dugo poznaje, ali nije želela da otkrije njen identitet.

Meni ova priča uopšte nije zanimljiva, ali verujem da će vama biti. Devojka koja mi je odradila sajt, znam je jako dugo, došla je do moje radnje na Novom Beogradu i rekla mi: „Ja se bavim tim i tim, mogu da ti odradim sajt“. Ja rekoh: „Naravno, možeš“. Verovala sam joj jer se poznajemo dugo. Ona je meni odradila sajt, kupila mi je domen koji je već bio nečiji. Taj domen je istekao već nakon par meseci i više nije bio u funkciji. Više nisam postojala na Guglu – započela je priču Šašićeva i dodala:

Foto: Instagram/printscreen

 

Međutim, ona je tada nestala i nisam mogla više ni da je dobijem na telefon, niti bilo šta. Nisam htela da joj tražim novac, veliki novac, koji je ona meni tražila. Nisam htela da joj tražim to nazad, samo sam htela da mi pomogne da vratimo domen ili da napravimo novi sajt ili nešto, da ne odem u zaborav, ako to mogu tako da kažem – rekla je Sofija, međutim, do nje nije uspela da dođe.

Naravno, nikada se nije javila. Promenila je broj telefona, nisam mogla više nikako da dođem do nje. Taj domen je nestao. Dugo sam pokušavala da to nekako popravim ili da dođem do nekog novog sajta, međutim, bila sam sprečena, od svega i svačega i napokon sam, nadam se u sigurnim rukama – ispričala je Sofija za Telegraf. 

O kojoj svoti novca je reč, nije htela da otkrije, ali je istakla da je u pitanju „veliki novac“.


Marko Janjušević večeras napušta

sledeća vest

Originalni tekst