Članovi porodice i prijatelji opraštaju se od rok princeze na groblju „Lešće“

Slađana Milošević, legenda rok muzike preminula je 26. marta, a svi oni koji je vole okupili su se da je isprate na večni počinak.

Foto: Foto: Masha Bandjur

 

U kapeli gde je izloženo Slađanino telo mogla se čuti pesma „Princeza“ koju je otpevala s kolegom Dadom Topićem koji je sada održao govor:

– Nisam mislio da cemo se ovako brzo rastati. Nas dvoje smo jedno drugom poklonili stihove jedne prelepe pesme koja nas je vezala i koja će ostati u srcima svih koji su nas voleli još dugo – kazao je Dado.

Foto: Foto: Masha Bandjur

 

Među kolegama koji su došli da se oproste od rok princeze su i članovi „Ju grupe“, Momčilo Bajagić Bajaga, Oliver Mandić, Nenad Radujević, Peđa D Boj, Žana Karaklajić, kao i Vita Tarot, ali i mnogi drugi koji su njenom bratu Goranu izjavili saučešće. 

Aleksandra Milošević. Rođena je u Beogradu 3. oktobra 1955. godine. Pokazivala je veliko interesovanje za muziku još u detinjstvu. U svojoj petoj godini je primljena u muzičku školu na odsek klavira. Doprinos modernoj muzici dala je već u svojoj dvanaestoj godini života svirajući i pevajući u grupama kao što je Nebeska konjica, Epitaf8, Džentlmeni.

Svoj prvi solo nastup je imala na festivalu „Studentsko ljeto“ u Maglaju, 1974. godine, gde je osvojila „Grand Prix“.

Godine 1977, isplivala je na površinu jugoslovenske pop-rok scene, sa pesmom „Au, Au“ i iste godine imala svoj prvi veći nastup na koncertu kod Hajdučke česme, gde je nastupala pre Bijelog Dugmeta. Slađana je počela da ruši tabue, kad je izdala pesmu pod nazivom „Seksi dama“, koja je bila zabranjena za emitovanje na brojnim radijskim i televizijskim programima.[2]

Godine 1979, promovisala je pesmu „Amsterdam“. 1981. godine nastupila na izboru za jugoslovenskog predstavnika na Pesmi Evrovizije u Beogradu i osvojila osmo mesto sa kompozicijom „Recept za ljubav“.

Dado Topić stigao na sahranu Slađane Milošević: Počinje ispraćaj rok princeze, kapelom odjekuje

sledeća vest

TV

Ovako veštačka inteligencija utiče na glasače! Kreirate mišljenje na osnovu materijala koji vam se plasiraju! (VIDEO) Vučić smeta Zviceru jer je on jedina prepreka kavačkom klanu u Srbiji! Svaka prilika se koristi da se srpsko slobodarstvo dovede u pitanje! (VIDEO)

Live TV

Vučić smeta Zviceru jer je on jedina prepreka kavačkom klanu u Srbiji! Svaka prilika se koristi da se srpsko slobodarstvo dovede u pitanje! (VIDEO)

Isplivala je informacija da Radoje Zvicer, vođa ozloglašenog kavčanskog klana, planira atentat na predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Kako prepiska sa Skaj aplikacije potvrđuje Zvicer je sa svojim saradnikom, odbeglim policajcem, Ljubom Milovićem kometarisao međunarodnu politiku gde je spomenuo našeg predsednika i rekao da jedino oni, zajedno sa navijačima, mogu „obaliti“ Vučića. Zvicer je osumnjičen za naručivanje i organizaciju više ubistava, koja su počinjena na teritoriji Republike Srbije, Crne gore, ali i drugih zemalja. Ovu priču prokomentarisao je sociolog i stručnjak za bezbednost prof. dr Ilija Kajtez tokom gostovanja u „Info jutru“ na Informer TV.

Srbija ne sme dopustiti da Republika Srpska nestane kao entitet! U Srebrenici jeste bio genocid, ali nad našom zemljom i nad istinom! (VIDEO)

Live TV

Srbija ne sme dopustiti da Republika Srpska nestane kao entitet! U Srebrenici jeste bio genocid, ali nad našom zemljom i nad istinom! (VIDEO)

Srbija će na adrese svih članica Saveta Evrope poslati non-pejper, u kojem će se naći činjenice i jasno pobrojani argumenti zbog kojih tzv. Kosovo ne bi smelo da postane deo pomenute organizacije, pišu današnje „Večernje novosti“. Kako se navodi, u dokumentu će biti popisani svi etnički motivisani napadi na Srbe, otimanje imovine, skrnavljenje crkava, manastira i grobalja, primeri uzurpacije zemljišta na kojem Priština gradi vojne baze, montirani procesi koji se vode protiv naših sunarodnika pred sudovima bez svedoka, kao i to da privremene vlasti više od 4.000 dana odbijaju da ispune obavezu iz Briselskog sporazuma i formiraju Zajednicu srpskih opština. Tomislav Bokan, predsednik pokreta Dinara Drina Dunav govorio je na ovu temu tokom svog gostovanja u emisiji „Info jutro“ na Informer TV.

Oni koji su smislili sud za Putina bi prvo morali da pobede Rusiju! Zelenski ne ide ka traženju rešenja i uspostavljanju mira! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst