SRBIJA je eliminisana sa Evropskog prvenstva. Jedan od najboljih naših igrača na kontinentalnom takmičenju bio je Predrag Rajković koji nije mogao da sakrije razočaranje zbog ispadanja.

ПОКАЗАЛИ СМО КАКО СЕ ГИНЕ ЗА СРБИЈУ: Предраг Рајковић након елиминације Србије са ЕУРО 2024

FOTO: Tanjug/AP

On smatra da je ekipa zaslužila da prođe dalje.

– Žal. Definitivno žal! Ovo je fenomenalna grupa momaka, vredno smo radili, verovali smo u nas. Zaslužili smo da prođemo dalje, ali nije nam se dalo. Ne znam šta da kažem, pod utiskom sam. Pokazali smo kako se bori i gine za Srbiju – rekao je Rajković za „RTS“.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Golman Majorke je primio dva gola na ovom takmičenju i pokazao je o kakvom se kvalitetnom čuvaru mreže radi.

– Nemam ja ništa od toga, bolje da sam primio pet golova, a da smo prošli, nego ovako. Fudbal je to, idemo dalje. Žao mi je ovih navijača koji su bili ovde i koji su nas gledali preko malih ekrana – zaključio je Rajković.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Podsetimo, Srbija je na Evropskom prvenstvu izgubila od Engleske (0:1) i remizirali sa Slovenijom (1:1) i Danskom (0:0).

BONUS VIDEO: TUČA NAVIJAČA NA EURO 2024: Albanci napali srpske navijače, nisu se dobro proveli

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

SRBI PEVALI, A ONDA... Onda su naišli Danci i desilo se - ovo! (VIDEO)

SRBI PEVALI, A ONDA… Onda su naišli Danci i desilo se – ovo! (VIDEO)

U toku je poslednje, treće kolo uvodne faze Evropskog prvenstva u fudbalu, a Srbija je pred utakmicom odluke: protiv Danske igra „biti ili ne biti“ meč za svoj o(p)stanak na EURO 2024. Uoči tog takmičarskog nastupa desila se jedna zanimljiva scena na ulicama Minhena, grada u kome se i igra pomenuti fudbalski megdan.

25. 06. 2024. u 16:29

Originalni tekst