Pevačica Tijana Milentijević u Egiptu puni baterije za predstojeće letnje nastupe, a kako je sama priznala, nedavno je išla na remont silikonskih implanata u grudima.

Tijana važi za jednu od najzgodnijih pevačica sa naše estrade, što ne čudi s obzirom na to da veoma pazi na svoju figuru. 

Pevačica nikada nije krila da je išla na estetske korekcije, a nedavno je ponovo otišla pod nož kako bi ugradila nove silikonske implante.

Tijanine fotke iz Egipta zapalile su društvene mreže, a pozitivni komentari na račun njenog izgleda samo pljušte.

Inače, Tijana Em je nedavno otvorila dušu i progovorila o početku karijere, kada je kao devojčica nastupala u “Zvezdama Granda”.

Bila sam jako mlada, to je za mene bilo teško i pomalo traumatično, imala sam veliku tremu. Bio je to veliki izazov, ali sam u tome uspela –  rekla je Tijana i posebno apostrofirala jednu pevačicu koja joj je pomogla:

Snežana Đurišić mi je rekla da dobri pevači uvek imaju tremu pred nastup, jer znaju da ljudi puno očekuju od njih, a oni koji ne umeju da pevaju, nemaju tremu, jer nisu svesni da ne umeju.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst