Prošlo je skoro 50 dana otkako je Matej Periš nestao u Beogradu. Od tada su se mogle čuti razne informacije i poluinformacije o nestalom Splićaninu.

Sada je na društvenim mrežama osvanuo do sada neviđeni video-snimak na kom se vidi nasmejani Matej koji uživa uz pesmu Olivera Dragojevića sa prijateljem na brodu.

Kako se navodi na Instagramu video je nastao 2019. godine. Na njemu se vidi Matej, ali se čuje i njegov glas što može da pomogne u njegovoj potrazi, s obzirom na to da postoji mogućnost da sad ne izgleda kao što je izgledao, prenosi portal Nova.rs.

Nestali Splićanin u video snimku peva pesmu “Sreća”.

Stihovi pesme, koju je Periš pevao sa prijateljem glase:

“Našao sam mir na slobodi, u praznoj postelji i hladnoj sobi i kako to opisati ne mogu od sreće disati. Našao sam mir na drugoj strani nemam osjećaj da netko fali, kako to opisati ne mogu od sreće disati”.

Ispod videa pojavili su se brojni komentari: “Matej, vrati se”, “Čekamo te, plavi dečače”, „Samo se pojavi od negde molim te. Čuda se dešavaju“, kao i komentar: “Možda je stvarno negde pronašao svoj mir, kako je to tada pevao”.

Podsetimo, Matej Periš je enstao u noći između 30. i 31. decembra, kada je izašao iz kluba „Gotik“. On je iz Splita došao u Beograd sa svojim prijateljima, kako bi se proveli.

Iako se pojavilo more navoda i sumnji šta bi mogao da bude uzrok Matejevog nestanka, ali i rešenje slučaja, konkretne informacije od nadležnih organa ne otkrivaju mnogo, da li zato što ne postoje ili jer se čuva privatnost istrage, još uvek nije poznato.

Ipak, nakon više od mesec dana intenzivne potrage i medijske buke koju je ovaj slučaj izazvao, još uvek nismo dobili epilog slučaja.

Nenad Periš o tvrdnjama da je Matej koristio drogu: Zabezeknut sam

Original Article

(Visited 12 times, 1 visits today)