Ruška Jakić se tri puta udavala, a na društvenim mrežama se pojavila retka fotografija sa jednog od njenih venčanja.

Stara fotografija sa drugog venčanja Ruške Jakić krenula je da kruži internetom. 

Naime, na njoj možemo videti bivšu voditeljku u belom, a pored nje i supruga Laleta Nadeždića, sa kojim je Ruška Jakić kasnije dobila i ćerku jedinicu.

– Ništa mi nije bilo važno osim ljubavi, onog trenutka kada bi ljubav prestala rastajali bi se. Tako je bilo sa Dejanom, ali i ocem moje ćerke Ane, mojim drugim suprugom – čuvenim arhitektom Laletom Nadeždićem. Sa njim sam bila dve godine, razveli smo se kad je Ana imala samo dva meseca – pričala je Jakićeva za domaće medije, a venčanje Ruške Jakić sa ovim arhitektom ipak joj je ostalo u lepom sećanju.

Foto: Zoran Sinko

 

Nakon razvoda od Laleta, ona je preuzela ulogu oba roditelja svojoj ćerki Ani i trudila se da joj pruži nezaboravno detinjstvo.

– Tu sam najviše pogrešila, htela sam da budem i otac i majka. Ne treba davati više nego što drugi mogu da prime, na kraju uvek ostaneš sam. Radila sam i odgajala ćerku, majka mi je tada mnogo pomogla oko nje, ona mi je najvažnija bila – rekla je Ruška svojevremeno.

Staru fotografiju sa njenog venčanja možete pogledati OVDE.

sledeća vest

Sport

Drama u Torinu! Vlahovića zovu u Premijer ligu! Bomba iz Humske! Informer saznaje: Kevin Panter napušta Partizan! Kakav šok! Janik Siner se povukao sa mastersa u Rimu! Duljaj neće više da ćuti! Zaposlili cele porodice u Partizanu, a ljube grb i busaju se!

Partizan

Duljaj neće više da ćuti! Zaposlili cele porodice u Partizanu, a ljube grb i busaju se!

Generalnom direktoru Milošu Vazuri sam rekao: ‘Nemoj da si naivan, tapšu te po leđima, zaposli mi ćerku, sina, ovoga, onoga. Cela familija se zaposli, a sutra kada bude problem tebe će prvog da šutnu’. Zato se drže zajedno, samo nemojte da mi ljubite grb, da se busate, kaže Igor Duljaj, doskorašnji trener crno-belih.

Bajern se opasno igra sa svojim ugledom... Štutgart razbucao Bavarce!

Originalni tekst