Voditeljka Jovana Joksimović već duži vremenski period krasi male ekrane, važi za jednu od najelegantijih žena na javnoj sceni, a evo kako je izgledala kada je počinjala da se bavi ovim poslom.

 Jovana Joksimović ima bogatu televizijsku karijeru, preponatljiva je po širokom osmehu, eleganciji, ali i britkom jeziku.

Osvojila je publiku još 2001. godine na kanalu BK TV gde je vodila autorske emisije „Trejler“ i „Blokbaster“.

Navikli smo da je uvek vidimo stilizovanu i našminkanu, a sada je na društvenoj mreži Iks objavljena fotografija Joksimovićeve iz mlađih dana, gde je imala kraću kosu i tanke obrve. 

Foto: Printscreen/Iks

 

Podsetimo, Jovana je sa pevačem Željkom Joksimovićem započela romansu dok su vodili „Evroviziju“ 2008. godine održanu u Beogradu.Venčali su se na Maldivima 2012. godine, a potom sklopili i crkveni brak.

Foto: ATAIMAGES

 

Sa svojim suprugom ima sina Kostu i ćerke, bliznakinje Srnu i Anu. 

Iako danas živi luksuzno, voditeljka je svojevremeno pričala da je njen životni put bio teži, jer nije bila u dobroj finansiskoj situaciji.

Roditelji su me terali i gurali, upisala sam Ekonomski fakultet i mislila sam da će sve ići lako, a zapravo je to bilo nešto potpuno drugačije. Tada sam se prvi put susrela sa razmišljanjem da ne moram odmah da dam prvu godinu i tada su mi roditelji ukinuli džeparac. Tako ja nisam razmažena, iako sam jedinica! I kada sam shvatila da nemam novac ni za piće, shvatila sam da moram da radim. Tako da, ili te roditelji puste da budeš razmažen i da glumiš neku važnu Beograđanku, a nemaš iza sebe obrazovanje, ili te nateraju da radiš – ispričala je Jovana svojevremeno za Blic.


Zavirite u velelepnu vilu bračnog para Joksimović: Luksuz vredan nekoliko miliona evra

sledeća vest

Originalni tekst