Žene sa estrade vole da ulože u dobar auto.

Dok neke javne ličnosti ne pridaju pažnju skupocjenim automobilima i jedan model voze više godina, postoje i one koje uživaju da mijenjaju luksuzne modele, a neke imaju i pravi lični vozni park.
Tako osim što imaju po više automobila, obožavaju i da ispred njih poziraju, tretirajući svoja „kolica“ kao nešto što je mnogo više od običnog prevoznog sredstva. Naprotiv, u pitanju je pravi simbol prestiža.

Evo šta voze poznate pjevačice.

Nataša Bekvalac je već godinama verna automobilu marke Audi Q7, čija cijena varira od 23.000 do 40.000 eura.

Dara Bubamara je jedna od onih žena sa javne scene koja i te kako voli automobile i u njih ulaže velike sume novca.

Poslednji u nizu koji je pazarila je Mercedes Benz AMG, za koji je navodno dala oko 150.000 eura.

Dragana Mirković se vjerovatno može pohvaliti najvećim voznim parkom među koleginicama. Pjevačica i njen suprug Toni imaju najluksuznije sajamske modele marki Ferrari, Lamborghini, i Rolls-Royce. Ovaj par posjeduje i jednog Bentley-a. To Draganu definitivno čini „kraljicom vrelih guma“.

Seka Aleksić voli velike automobile, a za jedan rođendan je od supruga Veljka dobila Mercedes SLK AMG od 120.000 eura, pisali su domaći mediji.

I pjevačica Aleksandra Prijović ljubiteljka je „opasnih mašina“, pa je prije izvijesnog vremena pazarila džip marke BMW X6 u bijeloj boji, čija se cijena kreće oko 160.000 eura.

Pjevačica Elena Kitić takođe vozi BMW X6, ali u roze boji. Nakon što je kupila ovaj auto, pjevačica ga je prekrila folijom u roze boji, ali ne samo automobil, već i felne.

Mlada muzička zveijzda Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, nedavno je pazarila prvi ozbiljniji automobil, a u pitanju je Audi TT čija je cijena najmanje 50.000 eura.

Jelena Karleuša, bar kako su pisali mediji, ima dva automobila. Crni Mercedes-AMG GLE coupe, čija je vrijednost oko 70.000 evra, ali i kabriolet, iste marke, koji košta oko 100.000 evra.

I poslije kažu da se žene ne razumiju u automobile.

(express/alo)

The post Pogodite koja estradna zvijezda ima najskuplji vozni park appeared first on Express.

Original Article