Jelena Karleuša proslavila je najradosniji hrišćanski praznik Božić u novoj vili na Dedinju u društvu svoje porodice i najbližih prijatelja.

Iako je poznato da se Jelena izjašnjava kao ateista, to pjevačicu ne sprečava da porodično proslavi svaki hrišćanski praznik, jer njena djeca tako žele, i upravo je njima samima ostavila slobodu da naprave izbor u životu.

Tako je bilo i ovog puta, kada je, kako tradicionalni običaji i nalažu, pripremila bogatu trpezu za Božić.

Jelena se ovog puta pokazala kao prava domaćica, pa se na prazničnom ručku mogla vidjeti i ruska salata, pitice i razne druge đakonije.

Nije izostala ni božićna česnica, a kako se i sama Jelena pohvalila na svom Instagram storiju, koji je poslije nekoliko minuta i obrisala, upravo je njoj ove godine zapao novčić iz česnice, pa se vjeruje da će ona biti sretna i imaće novca tokom čitave godine.


Manje sreće od Jelene imala je njena starija kćerka Atina, kojoj se nije svidjelo što nije izvukla paricu, što se moglo zaključiti po izrazu njenog lica i načinu na koji je ostavila svoj dio česnice.

Mnogi su zamjerili Atini jer je drsko bacila časnicu (pogaču) jer nije bila ona ta koja je pronašla novčić. Poručili su joj da je loše vaspitala kćerku, a ona je na to odgovorila:

Foto: Ig

Originalni tekst