Od ogromnog dvorišta, dnevne sobe, preko bazena i saune, pevač je pokazao svaki ćošak imanja. Bojanić je pričao o porodici, poslu i dugogodišnjoj karijeri.

prinstscreen

Miloš Bojanić, pevač

Pevačeva kuća nalazi se u veoma ušuškanom komšiluku, koja ima bazen unutar kuće, sa dve ležaljke, i saunom, u kojoj može da sedi nekoliko ljudi. Odmah pored bazena, nalazi se veliko kupatilo, kao i dve spavaće sobe, koje su jednostavno opremljene. Kuhinja je, pored dnevne sobe, najveća prostorija u domu. Pevač ne zalazi u nju, čak ni po hranu, već mu sve sa puno ljubavi priprema njegova supruga Branka.

Volim da kažem da, ne da sam srećan, nego da sam presrećan. Nemam razloga da se osećam drugačije. Sve što sam u životu zamislio sam postigao. Sve ide iz kuće. Kao dete sam pored rada morao da se obrazujem. Sve vreme sam sebe gradio, posle prvog albuma sam sagradio kuću, imao nova kola, stvarno sam bio vredan, strašno je koliko sam radio. Sve što vidite je napravljeno od mojih ruku. Smatrao sam da je sve u životu prolazno, porodica me je naučila da pametno ulažem – iskreno priča Bojanić, koji potvrđuje da je danas mnogo lakše doći do novca i slave: U moje vreme je bilo daleko teže, kafana nam je bila najveći fakultet. Pesme su bili najveći ispiti, a albumi kao master radovi.

Danas je situacija potpuno drugačija, ima jako puno mladih ljudi koji i dobro pevaju. Teško je od toliko njih da se reflektor upravi prema nekome pravom. Pevač danas radi dosta manje jer se zasitio. Ne pada mi napamet da idem po diskotekama, sada raduckam. Pokojni Tozovac je govorio: “Neću Mišo više, dosta je, da se pakujem, svega mi je preko glave”, a ja sam mislio da se nikada neću zasititi – rekao je Bojanić.

BONUS VIDEO:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst