VOJNI reporter Boris Rožin izveštava da su Vagnerovi PMC stigli do puta O-0506 između Časovog Jara i Hromova, koji snabdeva garnizon.

ПОГЛЕДАЈТЕ - БИТКА ЗА БАХМУТ: Вагнеровци стигли до жиле куцавице украјинских трупа у граду (ВИДЕО)

Foto: Profimedia/Ilustracija/Google maps

Osim toga, danas su pod artiljerijskim udarima našle kolone dve jedinice Oružanih snaga Ukrajine (OSU), koje se kreću ovim segmentom.

Telegram kanal Ribar potvrđuje bitke za prugu i govori o čišćenju hotela Tranzit, čime se linija kontakta pomera od železničke stanice. Zapadno od elevatora, Oružane snage Ukrajine su bezuspešno izvršile kontranapad.

U međuvremenu, rusko Ministarstvo odbrane saopštava da su vazdušno-desantne trupe i artiljerija ugušile pokušaje Ukrajine da prebace rezerve duž bokova i napadnu ih.

Tokom dana, avijacija je ovde izvršila deset naleta, a baterije su izvršile 64 zadatka, pogađajući mete u Stupočkom, Ivanovskom, Bogdanovki, između ostalog.

BONUS VIDEO – „Granit 2023“ – Pripreme za prikaz sposobnosti Vojske Srbije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

ĐOKOVIĆ I KAD GUBI - POBEĐUJE: Izašla nova ATP lista, a na njoj Srbin...

GLUMICA JOVANA BALAŠEVIĆ PRIJAVILA MUŽA ZA NASILJE: Zaključao je u stanu i nije dao da izađe? - oglasila se glumica

Folkerka ima 28 godina i kupuje TREĆI stan na Vračaru

Folkerka ima 28 godina i kupuje TREĆI stan na Vračaru

ALEKSANDRA Mladenović ima samo 28 godina, a već kupuje treći stan, i to na jednoj od najskupljih lokacija u Beogradu, na Vračaru! Pevačica ne troši pare na skupocene krpice, obuću i satove, već svaki zarađeni dinar ulaže u nekretnine.

20. 04. 2023. u 21: 14

Originalni tekst