Poginuo Nemanja Nikolić

0
63

AKTUELNO

Domaći

Poginuo Nemanja Nikolić

Izvor: Kurir, Foto: Facebook.com/Printscreen ||

Nastradao naš mladi muzičar.

Nemanja Nikolić, dvadesetdvogodišnji muzičar iz sela Grivac kod Knića, poginuo je u noći između subote i nedelje u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Mrčajevcima u okolini Čačka. Kako se saznaje, nesreća se dogodila kada se u Nikolića, koji je upravljao "jugom", direktno zakucao vozač „audija“ koji je prešao iz suprotne trake.

– Prvi rezultati istrage ukazuju da je nesreću skrivio vozač „audija“, koji je iz zasad nepoznatih razloga prešao u suprotnu traku i direktno udario u „jugo“ koji mu je dolazio u susret. Od siline udara, "jugo" je bio u potpunosti smrskan, a mladi bubnjar je ostao na mestu mrtav. Lekari su po dolasku mogli samo da konstatuju smrt – kazao je dobro obavešten izvor.

On dodaje da je na uviđaju utvrđeno da je vozač "audija" bio pod dejstvom alkohola.

– Ispostavilo se da ga je patrola saobraćajne policije isključila iz saobraćaja zbog vožnje u pijanom stanju sat vremena pre nesreće. Protiv njega će biti podneta krivična prijava. Njemu je nakon trežnjenja određeno zadržavanje, a nakon toga biće saslušan u tužilaštvu – dodaje izvor.

Stradali Nikolić bio je muzičar, a vest o njegovoj pogibiji uznemirila je gotovo čitav Knić. Na društvenim mrežama brojni prijatelji i rođaci se opraštaju od njega potresnim rečima i porukama.

Autor: Pink.rs

Showbiz

GORE DRUŠTVENE MREŽE: Slavna menekenka trudna u petoj deceniji?

Domaći

HOĆE DA BUDE KAO ROZGA?! Stjepan Hauser postao plavušan! (FOTO)

Domaći

ŠOKIRAO! Mislili su da neće pokazati NIŠTA, a on je IZNENADIO! (FOTO+VIDEO)

Domaći

SRPKINJE I ŽENE SVETA NIKAD SRETNIJE! Biković raskinuo sa lepom manekenkom, izbrisao sve zajedničke slike sa Barbarom Tatalović?! (FOTO)

Hronika

TRAGEDIJA: Fudbaler poginuo u saobraćajnoj nesreći

Domaći

CEO BALKAN U SUZAMA! Poginuo mladi muzičar! VELIKA TUGA! (FOTO)

'Original Article